![]() |
2 UE na Galanie :) przed DP :}
|
=,=
podjarało sie dziecko że uzyło siły w stosunku to nizszych lvl (tak zwane pk =P)?Gram na galanie i cholernie mi sie to niepodoba ze wykorzystujez siłę.Musisz to robic ?
|
HAHAHAHAH niezle :D to 2 ue chyba bylo ladniejsze :P
|
A gdzie 2 filmik pt. "loot"?;P Ładnie ci to wyszło.
|
Cytuj:
Szczerze to mnie to nie obchodzi gdzie grasz -.- Tu się pisze opinie na temat filmów a nie moralizuje "Zdesperowanych Morderców biednych (Rootion) noobków"* *-Joke jakby ktoś się zbytnio przejął Topic: Niezłe, sporo osób padło...ale kolejne zupełne waste chara =P |
nice!!!!kocham filmiki z ue:) :cyclops:
|
Może powiesz jaki loot ^.^ ?
|
odpowiedz przytocze z zajefajnego komixu, do ktorego adres dostalem od ciebie (www.losux.za.pl)
cytuje: "Niezły hardkor" |
Cytuj:
|
Najs filmik :P Ale popelniles pare bledow...
No coz ja moglbym Ci powiedziec? Ah, no tak: Mamy Cie! Bo jesli grasz Transparent'em~ na Galanie to moge zyczyc Ci tylko zwinnych nog i dobrych programow uhajacych. |
Hi.
Hunted. Reason? Smookie de'Ath killed by Abhala. Thx. Bye. Lusi (Isara) /// Atlas de'Ath (Galana) |
Ty skur.... niedosc ze bezczelnie schackowales to konto, to jeszcze sie bawisz w pkowanie. Abhala gral moj kolega ...
Ludzie radze nic wiecej nie sciagac, ten koles jest hackerem |
@Up
No widzisz, powinniśmy mu jesz pogratulować, że o jednego n00bowskiego chara mniej*. ======== * - no bo w koncu przez Tibię gg został zhakowany itd.? |
@up
Twierdzisz ze wszystkie hacki sa spowodowane uzywaniem tibi GG??.... chyba smieszny jestes a keyloggery mozna wszedzie zlapac, nawet bedac bardzo ostroznym Nie wiem czy koles uzywal tibi GG ale nie przesadzaj ze hacki istnieja tylko z tego powodu sorka ale bardzo wkor***** mnie takie wypowiedzi 14< latkow |
I co to maiło być ??
Nic nadzwyczajnego, master sorc używa UE X(
Masz czym sie szczycic ze ubiłaś/eś pare ziomków na 15 lvl max :glupek: Powinnaś/eś odrazu za głupote bana wyrwac, to by był prawdziwy :cup: Po krytyce przyszedł czas na komplemęt : Mimo to UE były całkiem udane :) |
Cytuj:
udane to beda moje hity wchodzace w tego kolesia co to zrobil ^^ see you !! mr . Transparent Ghost of Galana |
Cytuj:
|
Kur.. dzienki za haka to ja gralem ta Abhala!!! i tak cie dorwe innym harem ten 25 knight twuj ma rOOka ***** i thx ruwniesz za bana
P.S. Przepraszam wszystkich za te ue ale cuż tak to jest jak nOObek wykorzystuje cudze postacie dla wlasnych korzysci hamstwo sie szerzy!!!! |
obejrzałem niezłe... ale wiesz nie lubie pkowania :P. Ale Film ok :evul:
|
Shakował Czy Nię, Filmik mi się podoba. A o hackach są oddzielne tematy, i tam możecie prowadzić dyskusje.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33. |