![]() |
Annihilator Pacera!
http://www.republika.pl/markus_1991/...ttorpacera.rec --> Film pochodzi z tibiabr.com wiec niektorzy mogli juz go widziec.Nie pluc sie ze republika X( tylko zasysac:p
Sklad: Ozzy De'Vile , Uberbruker De'Vile , Kett Striker , Ghinx lvle se na stronie tibia com looknijcie ;) Transfer chyba przekroczony wiec: http://rapidshare.de/files/780364/an...acera.rec.html |
ooo dobrze sie spilales
Spox . Wreszcie pacera ale ta rebubloka :P
|
Heh, Anihilator jak każdy inny - nudny i wyczynowy ;)
|
Cytuj:
@topic Filmik juz widziałem z tibi.de. Fajny jak wszytkie anihilatory. ;) |
1 na pacerze wedlug mnie to jest cos B)
|
A mnie powoli wkurza kopiowanie nie swoich filmów, film ten został oryginalnie zamieszczony na tibia.gamigo.de. Przestańcie dawać czyjeś filmy, a dawajcie swoje. Każdy umie sobie otworzyć ww stronkę i znaleść filmy, to jest moje zdanie na ten temat.
Co do filmu ściągnąłem, zobaczyłem, wyrzuciłem. |
Cytuj:
|
-.-
Ze skopiowalem to nie powod do obrazy. Czaisz ze moze ktos nie wchodzi na tibiabr.com albo tibia.de?>.<
|
Film jak kazdy aniihiator :)
|
-.-
Sory ale mi sie nie chce ściągnąć ani z jednego httm'la ani z drugiego . Nie wiem czemu
|
Wkońcu Pacera ehhhh :D Spoko wkońcu Ghinx będzie miał coś na pokaz :]
|
Czy da się?
Czy da się zrobić ten quest jako mag tzn nigdzie nie widziałem obrazka ani filmu żeby zrobił go mag bo w końcu (chyba) nie da się uhać i rzucać czarów na raz.
|
Pacera rlz. Szkoda ze nie wzielu Sabka :/ albo Warchazza.
@offtopic: Czy to prawda ze podobno hakneli Ghinxa? (bo cos jego chata opustoszala) |
Cytuj:
|
no na non pvp magiem spoko wszystko bo tylko UE i gotowe, tym bardziej jak same sorce są, ale gorzej na normal pvp i pvp enforced.
Jeszcze nie widziałem filmu z sorcererem w roli głównej z serwera normal, albo enforced pvp, a chetnie bym oglądnął jak oni to robią (sam zamierzam za kilkadziesiat leveli to zrobic :P) |
do starej fersji tibi czy do nowej?
|
****a niechodzi mi z tego ani tego wes zaluz jescze z tego member. lycos czy cos
PLX X( ;( ;( ;( |
Cytuj:
|
Tylko nie keyloger plx!
Ściągam... |
po jasną cholere... czemu dajecie xxx.rec.html a nie xxx.rec -___-' ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:53. |