![]() |
Nice ku... 136 lv blocker Psycho :P
|
"Ajajajajajaj Alfa teleportuj nas do Zordona " te SS'y s swietne serryjnie Gtz dla Knighta (tez jestem knightem :p )
|
Nice x100
Gratz dli ale z takim blokerem to ja tez moge ;) |
Gratz Marcin. Ale patrz nie mogles koledze msg wyslac ze idziesz :P Szkoda ze loot sie nie udal.
|
Loot nienajlepszy ale gz zdjec
|
Spoko ss
Loot nienajlepszy ale gz zdjec :) :) :)
|
Marcinie samolub jestes mogles kolege wziac ja mam ze 60bp hmm, kupuje pacca to wyciagnimy vona na demony :D :]
|
:D Wreszcie
Siamacie tez gram na trimerze: Rilaffi <-- nick
wreszcie ktos dal fajne zdjecia z trimery..........same danubie i aldory....;/ gratz lootu i wklejej wiecej !!! :D |
Heh ten blocker był szokujący taki lvl powinień blokować Demony a nie Dragon Lordy :p
|
Cytuj:
@Topic: Gratz super fotki :) |
Gratulacje hunt'a ! Powodzenia przy następnych! :)
|
Gz hunta , loot slaby :/ chociaz fs byl xD ... btw. Ale miales evul blokera :P
|
High lvl też ma kolegów, którym chce pomagać
Cytuj:
Z chęcią z Marcinem poszedlbym na Demony ale ani lvl nie odpowiedni, a także brak pacca. Marcin chciał zrobić lvl, więc chciałem mu pomóc!!!! Co do wyzwisk pod moim adresem to juz się przyzwyczaiłem. Dziwne, że moderator jeszcze nie usunął tamtego posta, ale może on też tak uważa. Stroju nie zmieniam od czasu utworzenia postaci i nie interesuje mnie czy sie komuś podoba czy nie. Von~~ |
Dzieki Von jeszcze raz za hunta. Jesli chodzi o wczesniejsze posty to ktos napisal ze z takim bloekerem to kazdy moze wymiatac, hmmm dla mnie kazdy bloker jest dobry jesli ja bije :). Poszedlem z Ulrykiem poniewaz jest on moim kumplem oraz ma wysoki level (traci mniej uhow, bezpieczniej). Co do demonow, sam nie wiem czy bym chcial isc na nie. Mam bardzo malo czasu na gre w tibie i jesli chcialbym sie przygotowac na jakis powazniejszy hunt to szykowalbym sie na niego chyba z pol roku, pozatym schdozi za duzo sd na nie :)
|
fajne ssy gz:)
|
@up
I po co odświeżasz takie stare tematy? Wyjdź. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:02. |