![]() |
Toilet Short Story... Pierwszy FaKe!
Pierwszy FaKe :cup: Comentss plx ( robiłem 30 minut B) ) |
o.O "robiłem 30 minut" o.O
Takie coś 30 minut ??? Stary przecież to 10 minut roboty.... nawet mniej :O ... pozatym widze że cie sranie w banie śmieszy.... z tobą chyba tylko o gównach można mówić...rany... Ludzie, co was śmieszy w odchodach ?! Przecież to obrzydliwe ! JA nie moge... :baby: |
10 min.? Chyba 2....
@Topic Sorki ale fake beznadziejny... |
Heheh nie ma to jak poczucie humoru ale mogłeś troche lepiej to zrobic :P
|
:ban: :ban:
|
Cytuj:
idź do kibla i sie wysraj, będziesz miał ubaw na cały dzień... Topic: Zamknijcie topic :/ taki humor jest tylko dla 5-10 latków... |
lol? 30 min sobie sprejem na paincie malowac?
|
Fuuuuj, to jest obleśne a nie śmieszne!
|
Cytuj:
@Topic Dno. |
Usuniete. Usuniete. Usuniete.
|
@ up:
Oczywiście ;) @ all: Piszecie o pomyśle, ale wykonanie jest dobre! Przynajmniej zrobiłem otoczkę wokół textu co teraz rzadkością jest... |
Beznadzieja... 1 min. roboty w paincie.
Pomysł: 2/10 Wykonanie: 1/10 |
lol.... :blazen: :blazen: :blazen: X(
|
Sry ale pomysl zarowno jak i wykonanie jest cienki
Zgadzam sie z Avagerem: CO WAS SMIESZY W ODCHODACH?! X( Gratz Pytania sie innych co robia w toalecie :D 8o Edit: Avager sry za pomylke :p |
Cytuj:
Offtopic: Avagerem jak coś Topic: , ZAMKNIJCIE TOPIC ... pozatym JAK TY SĄDZISZ ŻĘ WYKONANIE TEGO JEST SUPER MEGA ARTYSTYCZNIE TRUDNE (obróbka tekstu góra 5 minut o.O ) plus spray góra 30 sekund ! Widze także że masz udane życie łazienkowe, polecam książke "Salwa Z Łazienek" (wojenna), może nie ma nic w sobie z GÓWIEN ale ... tytuł cie przyciąga tak jak muche gówno ! |
Pomysł 0/10
Wykonanie 1/10 Robota na 3 min a nie 30 -.- Offtopic plz przeciez to szajs jest nie ma tu nic simiesznego -.- |
[quote=Avager Tymczasowy]idź do kibla i sie wysraj, będziesz miał ubaw na cały dzień...
p stary ale beke zlapalem z tego textu myslalem ze sie udusze niezly jestes :D lubie cie takie txty to ja rozumiem :D |
A mi sie podoba
|
Cytuj:
No to jak już wcześniej powiedziałem: idź do kibla i sie wysraj, będziesz miał ubaw na cały dzień... Zawołaj rodziców, pewnie też będą mieli zajawke :O . Cały dzień i Wieczór w kiblu na oglądaniu GÓWNA :O ... będziesz miał co potem opowiadać kolegą i koleżanką (może i nawet dziewczynie/żonie/kochance, dzieciom, wnókom) |
Sory...ale jak większość ludzi którzy zapostowali w tym temacie nie jestem fanem obleśnego humoru ;/...
Cytuj:
A obwódka w texcie to połowa sukcesu ;p Edit: Wykorzystaj moje uwagi; chyba i tak oceniłem cię najłagodniej i najbardziej obiektywnie :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:19. |