![]() |
dla wtajemniczonych ,recovery key
cze,mam pytania:
1.jesli mam recovery keya to moge zmienic e maila natychmiastowo?? 2.mozna recoverykeyem zmienic haslo do konta lub nr konta? 3.mozna bez pacca zmienic recovery keya? 4.jesli dwoje ludzi zna recovery keya a jedna z nich nie chce tego(wlasciciel konta) to jest tak jak by bylo dwóch włascicieli i kazdy z nich by mogł sobie zmieniac e maile i hasla?? jak to jest |
1. tak
2. haslo tak, numeru nie 3. tzn chodzi o taką sytuację, że miałeś pacca, recovery keya też i skończył się pacc? to nie wiem 4. eee? nie bardzo rozumiem... za pomocą rec-keya ma się całkowity dostęp do konta. Jeśli dwie osoby go znają (co jest oczywiście niedopuszczalne jeśli chodzi o zasady) to mogą obie sobie zmieniać hasła i maile. |
Co do tego pierwszego pytania... mam spersonalizowane konto i mam RK. Ostatnio zmieniałem maila i jakoś musiałem czekać miesiąć aby zatwierdzić. :/
|
Pebe zmieniles 30 dni bo zmieniales na acc tak jak free account zeby zmienic natychmiastowo musisz wejsc an www.tibia.com kliknac my account pozniej account lost? wpisac imie twojego chara pozniej zaznaczyc cos takiego I want to change the email address of my account instantly. pozniej wyswietla ci sie okienko i wpisujesz tam na jakiego chcesz mejla zmienic kilkasz wpisujesz r key tam w rubryke i zaznaczasz Yes, change the email address.
i haslo nowe ci przychodzi na tego mejla i chara masz juz na tym mejlu;] a i ktos sie pytal czy da sie jak sie ma free account zmienic r keya tak da sie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:31. |