![]() |
2 filmiki kręcone przeze mnie! >-<CLICK HERE>-<
Jakos tak kiedys gralem w Tibie, pozniej mnie ta gra wkurzyla i z pol roku juz nie gralem ale kolega namowil mnie zebym gral na innym swiecie i jakos tak wyszlo ze sobie zaczalem filmiki krecic.
1. Polowanie na cyce na 9 lvlu magiem (zabijane z LMM, HMM jeszcze nie moglem robic) http://www.technoclips.republika.pl/filmiki/cyklop.rec 2. Spike sword quest na 14 lvlu (czyli jak latwo zarobic) http://www.technoclips.republika.pl/...spikequest.rec I co wy na to? PS. Sorki ze nie uzywam polskich znakow ale jakos sie tak w Tibii przyzwyczailem :P |
Ściągałem tylko spike sword questa.
Tego inaczej się sorcem/drutem chyba zrobić nie dało =P. |
w sumie tak...
Niby inaczej sie nie dalo, ale i tak malo osob chcialo uwierzyc ze to wogole jest mozliwe, wiec postanowilem ze to nagram.
PS. Na 13 lvlu zabijalem Beholdera ale zapomnialem nakrecic filmiku. Tym razem bylo HMM i GFB :) |
to jest quest tylko dla kogos z niewidzialnoscia.
najlatwiej druidem.sorcem wykonac, lvl w zasadzie nie istotny. |
Wykonywalem go rowniez na Isarze 20 lvl knightem, i nie jest to wcale trodniejsze. Po prostu kazda profesja moze byc niewidzialna, wystarczy zalozyc stealth ringa. Za jakis tydzien ide na tego questa jeszcze raz z kolega druidem i bedziemy prowadzili knighta bez niewidzialnosci, wiec tym razem bedzie z zabijaniem. Nagram 2 filmik :)
|
Heh wczoraj nabiłem drutkiem 10 level na cycach ale ale cały bp hmmów poszedł. ;)
|
Calkiem mi sie podobaly te filmiki ;)
Cyc na 9lvl'u to fakt, ladnie, ale.. za duzo LMMow poszlo.. wiec to chyba tak tylko 'okazjonalnie' ;) A co do Spike Sqord Questa, to nic nadzwyczajnego ;) Dajcie mi stealth ring, to tez pojde ;) |
Heh, może być ale ja też tak potrafie. A nawet lepiej. Na 9 lvlu zmarnowalem 2 BP LMMow na cyckach :P . Nawet halabarda wypadła :) .
Offtop. Zmień awatar bo i tak w DE już nie grasz :P . PS. On jest moim bratem :p . |
Yoyo ty wez mi lepiej hmmy zrob a nie filmiki krecisz :P
a tak to fajnie sie ogladalo jak mi net padl :P |
Cytuj:
Też tak robię ^.-. A filmik całkiem całkiem |
Cytuj:
|
Cytuj:
PS. Hmmm. zarejestrował się juz ze pół roku temu a dotychczas napisał 2 posty xD. Ja nie wiedziałem ze Cichy jest na forum a był :P . |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:52. |