![]() |
GS by KNight?
Mam pytanko malutkie :) jaki level EQ i skile potrzebne by zabijac Gsy ile UH? plz tell me :P
|
Hm..
no wiesz moj kumpel ubil GS'a majonc c-arma, c-helmeta k-legi i fire sworda;P znarnowal 4 UHY ! Lecz on mial 24lvl Jak tow idzałem to latał jak głupi ale ubił GS'a! Pozdrawiam! |
@up: Jestes pewny ze to byl knight? na tym lvl? 4 uh? jak jeszcze powiesz ze z meela to znaczy ze nigdy nie widziales gs w akcji
|
Cytuj:
Ciekawe w jaki sposob....Ja majac ~49 lvl, stuff:k set, crusader helmet, gs skille 79/78 zabilem gsa solo i mi bp uh poszedl..... |
Cytuj:
Na 24 lvlu mogł co najwyżej użyć 4 UHy po czym paść... |
fajne bujde boze jeszcze mial skille po 40 pszeciez to niemozliwe jak ci kolega poie ze zroil dezert qesta na 14 to terz uwierzysz
|
w dziale filmy jest film jak 21 lvl knight soluje giant spidera takze jest to mozliwe natomiast co do tych 4 uhow to na bank nie mozliwe
|
gs solo by knight?z bronią dwuręczną radze podchodzić z lvlem 40,z tarczą i hmmy +uhanie no może 20lvl... a na tamtym filmiku uhali knighta ;p
jeśli chodzi o rekord to na 10lvlu można próbować z hmmai i uhami up and down :)ale zajmie to więcej czasu niżeli druidowi 10lvl +mana shield i sdki |
Cytuj:
|
Ktos tam pisal ze ze skilami 78/78 czy jakos tak zuzyl bp uh na gsa moj kolega co prawda 86 elite zuzywa czsem jeden max 2 uh na gsa przy skillach 84/82
|
Ludzie, gadacie a nie wiezycie :). Usolowanie gsa przez knighta na tym lvlu JEST mozliwe z 4 uhami o ile ma 5 mlvl pare bpkow mana fluidow i umie grac :). Mój kolega usolował tak gsa wchodząc na górę waląc exori w dół, mana fluidy i tak dalej, fakt że miał wyższy lvl ale niższy lvl tym sposobem też może :), bo on ubił gsa z 2 uhami na 50 lvlu.
|
Cytuj:
http://members.lycos.co.uk/kubaxxx/T...my/Gs solo.rec |
mam pytanko
ej ja chce blokowac gs mój eqp to
-crusader helmet -crown armor -plate legi -platinum amulet -vampire shield -fire sword ile msuze miec shieldingu zeby go blokowac? prose o comment B) |
A żeby blokować gs jaki eq skille? tak żeby nie poszło za dużo uh
|
Zależy, możesz zabić Gs nawet na 20lvl ale stracisz dużo uhów i hmm
Kngihtem w ogóle nie opłaca się lać GS nawet na hlvl :D |
Hmm... zeby blokna gsa wystarcza skille no powiedzmy 65/65 i nienajgorsze eq ale zeby zsolowac nienapracowac i niezuzyc zbyt duzo uh 80/80 powinno wystarczyc
|
Cytuj:
PS. Opłaciło się bo wypadł knight armor :]. PS2. To było przed updatem najnowszym. |
Czyli wystarczą mi skille 65/65 k-arm, warrior helmet, c-shield, p-legi,fs ??
Pytam bo planuje wyprawe a niechce dednąć :evul: i ille okolo mi uhuw zejdzie ? |
@Czarny Knajt
Mówisz ze masz skile 65/65. Eq wystarczy chyba. 30 lv+ to dobre wyjscie. Na nizszych levelach malo oplacalne. Tak jak napisalem z 30 lv powinno zchodzic okolo 3-4 uhy zalezy jeszcze kto wali i z czego. Czy dobry palek lub sorc z sd ;P |
Eh ja pierwszego lalem na 37 z d lance skille wtedy 70+/70+ + ring . Schodzilo duzo uhow i zdazaly sie nie ciekawe sytuacje np. 200(hit gs'a) + 150 (hit gs'a) ... Mysle ze gs to nie potworek dla knighta do lvl 50 ;) ! A eq wtedy moje to c set i cr helmet.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:49. |