Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Jakie piwko lubicie najbardziej?? (od 18lat) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=28411)

Boryna 08-03-2005 14:49

Jakie piwko lubicie najbardziej?? (od 18lat)

Ja osobiście jestem gorącym smakoszem tego trunku i zwykle popijam pifko
SPECJAL !!!!! :)

powrót vavca 08-03-2005 14:51

Następny temat od czasów batonika-.-.Tamten został usunięty , a co ten spotka?-nie wiem.Pozwól że się nie wypowiem na temat piwa....warka rox ;) .

Kajulec 08-03-2005 15:07

Co tam od 18lat.. ;) Ja lubie najbardziej Redds'a jablokowego, a potem malinowego.. ;) Ale i tak woodka jest lepsza niz piwo :D

joey 08-03-2005 15:08

pfi ja nie pije piwa.... SPIRYTUS! prosto z wiadra -.-
a tak na serio głupi temt - 90% forum nie ma skończonego 18lat zapewne zaraz zostanie skasowany

she_devil 08-03-2005 15:12

Najlepsze piwo? Nie wypite.

Shanhaevel 08-03-2005 15:19

Iiii tam... BIMBER R0X! :D :D :D Pamiętam znajomego mojego taty, co jak mu się nudziło to liczył krople owego "trunku".

"Jedna... Dwie... Trzy... (...) Dziewięć... Flaszka!

;)

A tak serio- to nie pijam alkoholi jak na rozsądnego dwunastolatka przystało. ;)

@down
Spoko, mówię, że NIE PIJAM alkoholu. I nie zamierzam...

hoomik 08-03-2005 16:22

ja *******e, 12-latki mowia jakie maja ulubione piwo -.- Ja bym do waszych postow wprowadzil mala poprawke: nie mowicie o swoich ulubionych piwach, tylko o tych, ktore MOGA BYC waszymi ulubionymi za jakies 3 lata... bo nie wierze, zeby ktorykolwiek z was mial stycznosc z tym trunkiem, chyba ze przez przypadek...

ad. topic: one and only - Warka Strong. Ten smak, ta rozkosz, ach, och ;] Lubie tez Książa, Harnasia i.. hm... no, jako to sie nazywalo... a, Lecha :p Jakos bardziej preferuje polskie marki, za wszelkimi Heinekenami czy Carlsbergami nie przepadam. Nie wspominajac juz o Reddsach, ktore sa normalna oranzada, tylko z lekkimi procentami... bardzo lekkimi...

Browar 08-03-2005 16:26

Czy ja nie mam 18 lat? Chyba... Nie wiem...
Moje ulubione to Heineken, ale najczęściej i tak pije Królewskie albo Steffla, bo mam w najbliższym kiosku...

PiXik 08-03-2005 16:33

Strong 18,15 no i volt+

dobry barbarzyńca 08-03-2005 16:47

jakiekolwiek :D , byle było tanie i dobrze sponiewierało :p
<tak na serio to nie mam ulubionego, zawsze pije coś innego, zależy też ile chce wypić, gdzie, z kim i ile mam kasy :) >

hoomik 08-03-2005 16:49

chcialbym tylko nadmienić, ze dobre z tanim wzajemnie sie wykluczaja...

Ashlon 08-03-2005 16:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik
ja *******e, 12-latki mowia jakie maja ulubione piwo -.- Ja bym do waszych postow wprowadzil mala poprawke: nie mowicie o swoich ulubionych piwach, tylko o tych, ktore MOGA BYC waszymi ulubionymi za jakies 3 lata... bo nie wierze, zeby ktorykolwiek z was mial stycznosc z tym trunkiem, chyba ze przez przypadek...

ad. topic: one and only - Warka Strong. Ten smak, ta rozkosz, ach, och ;] Lubie tez Książa, Harnasia i.. hm... no, jako to sie nazywalo... a, Lecha :p Jakos bardziej preferuje polskie marki, za wszelkimi Heinekenami czy Carlsbergami nie przepadam. Nie wspominajac juz o Reddsach, ktore sa normalna oranzada, tylko z lekkimi procentami... bardzo lekkimi...

Hehe ;) Ciekawa opinia. Ja stawiam na wroclawski Piast Mocny i Ksiaz. Harnas i Tatra tez sa calkiem spoko.

Boryna 08-03-2005 16:56

o kurcze....11, 12 lat!!?? ..ludzie...to juz jest patologia...wy lpiej sie zajmijcie czym konkretnym np szkołą a nie alkoholem

Uncle Warrior 08-03-2005 17:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boryna
o kurcze....11, 12 lat!!?? ..ludzie...to juz jest patologia...wy lpiej sie zajmijcie czym konkretnym np szkołą a nie alkoholem

Ale wiesz, oni myślą, że są 1337, że są kimś za***istym jak powiedzą, że piją piwo czy coś w tym stylu ;d To samo idzie za klnięciem :p Pozerstwo i tyle trzeba ignorować chyba, że ktoś uważa to za dobry moment do zjechania kogoś tak też można :D
Ja nie pije... jedynie herbate ;P

Kajulec 08-03-2005 17:18

@Up:
Ja akurat nie mysle, ze bede jakis 'ql' jak bede pil.. poprostu.. alkohol pozwala sie wyluzowac.. czlowiek jest bardziej smialy.. no i wogole.. a poza tym jak juz pije, to nie codziennie, tylko np. w piatki albo soboty..

A do szkoly sie nie czepiajcie, bo mam bardzo dobre oceny ;)

Hupe 08-03-2005 17:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boryna

Jak ja zacytuje tu pare wypowiedzi Twoich z Tibi to zobaczysz co to patologia....:)
Nie pije bo nałóg wyniszcza, ja zgine grając a nie pijąc !! ;)

Qomar freak 08-03-2005 17:31

Specjal czarny mocny for ever :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: <chociaz i tak mam 16 lat , to pije i co z tego ? a tak a propo , czesciej pijam wino (nie zeby ta odrazu biały patyk) wiśniówka lub porzeczkowa only plx> :<:<:<

Shanhaevel 08-03-2005 17:33

Nie żebym się narzucał, ale czy wy mojego posta lub she przeczytaliście? Czy my tam mamy choć jedno słowo, że pijemy alkohol? Może ja ślepy, ale nic takiego nie widzę.

Xenon 08-03-2005 17:39

Dębowe Mocne i Mocny Full ;]
hehe.

Stomil 08-03-2005 17:41

Volt Tylko z kufla! Takiego specialnego jeszcze ^^ Ale ogolnie nie gardze zadnym oprocz Tatry blee kiedys mi smakowala ale za duzo juz jej -.-. Speszial Black plx...and more more more...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:19.