![]() |
Jakie piwko lubicie najbardziej?? (od 18lat)
Ja osobiście jestem gorącym smakoszem tego trunku i zwykle popijam pifko
SPECJAL !!!!! :) |
Następny temat od czasów batonika-.-.Tamten został usunięty , a co ten spotka?-nie wiem.Pozwól że się nie wypowiem na temat piwa....warka rox ;) .
|
Co tam od 18lat.. ;) Ja lubie najbardziej Redds'a jablokowego, a potem malinowego.. ;) Ale i tak woodka jest lepsza niz piwo :D
|
pfi ja nie pije piwa.... SPIRYTUS! prosto z wiadra -.-
a tak na serio głupi temt - 90% forum nie ma skończonego 18lat zapewne zaraz zostanie skasowany |
Najlepsze piwo? Nie wypite.
|
Iiii tam... BIMBER R0X! :D :D :D Pamiętam znajomego mojego taty, co jak mu się nudziło to liczył krople owego "trunku".
"Jedna... Dwie... Trzy... (...) Dziewięć... Flaszka! ;) A tak serio- to nie pijam alkoholi jak na rozsądnego dwunastolatka przystało. ;) @down Spoko, mówię, że NIE PIJAM alkoholu. I nie zamierzam... |
ja *******e, 12-latki mowia jakie maja ulubione piwo -.- Ja bym do waszych postow wprowadzil mala poprawke: nie mowicie o swoich ulubionych piwach, tylko o tych, ktore MOGA BYC waszymi ulubionymi za jakies 3 lata... bo nie wierze, zeby ktorykolwiek z was mial stycznosc z tym trunkiem, chyba ze przez przypadek...
ad. topic: one and only - Warka Strong. Ten smak, ta rozkosz, ach, och ;] Lubie tez Książa, Harnasia i.. hm... no, jako to sie nazywalo... a, Lecha :p Jakos bardziej preferuje polskie marki, za wszelkimi Heinekenami czy Carlsbergami nie przepadam. Nie wspominajac juz o Reddsach, ktore sa normalna oranzada, tylko z lekkimi procentami... bardzo lekkimi... |
Czy ja nie mam 18 lat? Chyba... Nie wiem...
Moje ulubione to Heineken, ale najczęściej i tak pije Królewskie albo Steffla, bo mam w najbliższym kiosku... |
Strong 18,15 no i volt+
|
jakiekolwiek :D , byle było tanie i dobrze sponiewierało :p
<tak na serio to nie mam ulubionego, zawsze pije coś innego, zależy też ile chce wypić, gdzie, z kim i ile mam kasy :) > |
chcialbym tylko nadmienić, ze dobre z tanim wzajemnie sie wykluczaja...
|
Cytuj:
|
o kurcze....11, 12 lat!!?? ..ludzie...to juz jest patologia...wy lpiej sie zajmijcie czym konkretnym np szkołą a nie alkoholem
|
Cytuj:
Ja nie pije... jedynie herbate ;P |
@Up:
Ja akurat nie mysle, ze bede jakis 'ql' jak bede pil.. poprostu.. alkohol pozwala sie wyluzowac.. czlowiek jest bardziej smialy.. no i wogole.. a poza tym jak juz pije, to nie codziennie, tylko np. w piatki albo soboty.. A do szkoly sie nie czepiajcie, bo mam bardzo dobre oceny ;) |
Cytuj:
Nie pije bo nałóg wyniszcza, ja zgine grając a nie pijąc !! ;) |
Specjal czarny mocny for ever :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: <chociaz i tak mam 16 lat , to pije i co z tego ? a tak a propo , czesciej pijam wino (nie zeby ta odrazu biały patyk) wiśniówka lub porzeczkowa only plx> :<:<:<
|
Nie żebym się narzucał, ale czy wy mojego posta lub she przeczytaliście? Czy my tam mamy choć jedno słowo, że pijemy alkohol? Może ja ślepy, ale nic takiego nie widzę.
|
Dębowe Mocne i Mocny Full ;]
hehe. |
Volt Tylko z kufla! Takiego specialnego jeszcze ^^ Ale ogolnie nie gardze zadnym oprocz Tatry blee kiedys mi smakowala ale za duzo juz jej -.-. Speszial Black plx...and more more more...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:59. |