Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Ghostland (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=28453)

Gohan Demon 08-03-2005 19:30

Ghostland

Czy mogłby mi ktoś zamieścić mapke z dojściem do ghostlandu lub dokładny opis jak tam się dostać ? :confused: mianowicie chodzi mi o ten GL na terenach dla pacc a nie o ten koło carlin :p (mile widziany filmik)

down@

lol? uzylem magicznie zajefajnie de besciaRskiej opcji szukaj i znalazlo info tylko na temat GL tego kolo carlin wiedz z laski swojej zamknij jadaczke X(

Wichru 08-03-2005 20:35

****a mac to mnie dobija SZUKAJ!!!!!

Aversin 08-03-2005 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gohan Demon
Czy mogłby mi ktoś zamieścić mapke z dojściem do ghostlandu lub dokładny opis jak tam się dostać ? :confused: mianowicie chodzi mi o ten GL na terenach dla pacc a nie o ten koło carlin :p (mile widziany filmik)

down@

lol? uzylem magicznie zajefajnie de besciaRskiej opcji szukaj i znalazlo info tylko na temat GL tego kolo carlin wiedz z laski swojej zamknij jadaczke X(

O ile mi wiadomo Ghost Land jest jeden koło Carli. A jak jest gdzie indziej jakiś spawn duchów to może go nazwać inaczej ? Czy może od dzisiaj wszystkie spawny duchów to będą ghost landy ? Blah ..

slammer 08-03-2005 22:07

Chodzi chyba o ghost ship ?

Gohan Demon 08-03-2005 22:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pebe83
O ile mi wiadomo Ghost Land jest jeden koło Carli. A jak jest gdzie indziej jakiś spawn duchów to może go nazwać inaczej ? Czy może od dzisiaj wszystkie spawny duchów to będą ghost landy ? Blah ..

Nstepny/na omg GL tez jest gdziej na darashi albo ankh i dla tego sie pytam o dokladna mapke/opis z dojsciem tam...zobacz sobie na mapie respa masz tam gdzies GL kolo darashi ale jest oddzielony gorami i niewiem jak przejsc przez nie zeby sie dostac do teog GL...jak niewiez o co chodzi to sie nie udzielaj bo to jest nie potrzebne jak na razie nie uzyskalem zadnej pozadnej odpowiedzi :o

PS.
Srry za ortografie
edit@
punkt 76 na mapie respa chodzi mi o ten GL

Aversin 08-03-2005 22:19

To może ty następnym razem lepiej formułuj pytanie. Jakbym się spytał: 'zrobcie mi mapke do respa stalkerów na terenie dla pacców' to myślisz, że dostał bym konkretną jedną odpowiedź od kilku użytkowników i akurat o tym miejscu o które mi chodziło? Trzeba było odrazu napisać, że chodzi o miejsce koło Darashii .. są tam góry, zgadza się ale przejście nie jest ukryte więc wystarczy spacer wzdłuż gór i napewno je znajdziesz. Wystarczy wziąć łopate, odkopać jedną dziurę .. mały spacerek pod ziemią i gotowe.

@down
Wydaje mi się, że nie ma tam nic mocniejszego niż Ghoul .. a napewno nic gorszego niż DS. No chyba że pomylisz dziury i gdzie indziej pójdziesz .. wtedy nie wiem.

Gohan Demon 08-03-2005 22:24

up@
thx za odp. ale mozesz mi powiedziec co moge spotkac w tym podziemnym tunelu pytam sie bo jak jakies mocniejsze potworki to wezme wiecej run :p

Greainnden 08-03-2005 22:52

W Ghsotlandzie znajdziesz: Ghoule,Skieletony,Scorpiony,Demon Skieletony,Giant Spidera,raty,poison spidery,spidery,cave raty. Chyba all.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:27.