![]() |
Moje Pierwsze grafiki.
Siemka
Na dzisiaj koniec z nabijaniem postów :P. Daję wam tutaj moje pierwsze grafiki no może nie pierwsze bo jeżeli miałbym dać jakieś gówno bez cieniowania itp tylko i poto aby były komenty typu: -ZA***ISTE!!!!!!!!!!!!!!!!!! ****A KOLEŚ WYMIATASZ!!!! To idźmy wszyscy w stronę piekła ;) Daję tutaj wam moje już po wielu próbach (i zniszczeniu wielu myszek :P) grafiki wzorowałem się na pix.art.pl i radzę abyśćie wy młodzi graficy najpierw porobili z 10 przykładów np. do szesciennego kamienia i potem próbowaćbo jak ijej sens dać gówno?. Przecież wyraźnie pisze: "JEŻELI MASZ TALENT DO GRAFIK TO ZAMIEŚCIJ TUTAJ TE PRACE" a wy macie nie! najpierw się podłuczcie a potem dajcie :)k.. koniec ruchania barbi aż się zgarbi: Sword Of Tibia.pl http://img58.exs.cx/img58/5218/sword5ol.png Legenda: Sword wykuty przez moderatorów tibia.pl żeby scinać głowy n00bom i hackerom. (ATK:46 Def:45) Amulet Stone Golems http://img58.exs.cx/img58/9403/stoneamulet1117af.png Legenda:Nieznany amulet dostał tylko jeden wojownik tibi nie wiadomo jeszcze kto plotki sądzą że zmniejsza obrażenia od wszystkiego i ma ładowań 1000. Komentujcie jeżeli wam się chce. |
$vboptions[postminchars]
|
1. Brzydkie.
2. To tło mnie wnerwia. 3. Słabe pomysły. 4. Cieniowanie straszne. 5. Wykonanie również słabe. Radze podpatrzeć jak inny robia. |
No postaram się tak nie krytykować by cię nie odciągać od tworzenia grafik ;) . Ten miecz ma za szeroką rączkę a samo ostrze jest jakieś takie pokrzywione, no i słabe cieniowanie. Jeśli chodzi o amulet to ten już mi się spodobał. Tu już nawet cieniowanie dużo lepsze. Mogłeś tylko zaokrąglić ten "naszyjnik" :p , na którym wiszi ten kamień. ogólnie 3+/6.
|
Cytuj:
|
$vboptions[postminchars]
|
Myslisz ze Magical Trevor robi lepsze odemnie grafiki BAUHAHAHAH jego grafiki wyglądają jak by z pralki wyszły i zfilcowane to po 1 :) ale przyznać muszę że cieniowanie nawet nawet :P
|
$vboptions[postminchars]
|
No tak ale popatrz na jego ostanie prace mysliwy set BAUHAHAHAHAHAHH rotfl..
|
Rety, nie porównuj jego ostatnich prac do wszystkich swoich... Porównujcie dorobki obydwu, to zobaczysz kto lepiej rysuje...
|
Zrób jeszcze troche więcej Grea to pogadamy :p , bo jak na razie to grafy Trevora są o niebo lepsze od twoich.
|
No cholera jego mać :( coś nie mam inwencji twórczej ani pomysłów dajcie mi jakiś pomysł bo oszaleję -,-"
|
To zrób mi Toporki do rzucania (dobrze by było jakby były animowane tak jak strzały w tibii :) ) albo noże. Może być także khutar lub rękawica Hellboy'a :p .
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:01. |