![]() |
LieroXtream!
Znamorze ktos lieroXtream super gra liero napewno karzdy zna popularne liero ale lieroXtream jest 100% lepsze da sie grac pszesz siec i tp superowa gra jak checie linbka albo cos dawajcie na gg :D
GG # 8773682 zagadac prosze! xD |
Ja bym Ci radził najpierw kupić słownik ortograficzny...KaRZdy może taki mieć...
|
A poza tym co ma Liero do RPG???
No i zaloze sie o 100 zlotych ze link jaki on poda to bedzie keylogger, dlatego nie podal od razu(bo nie chce bana) tylko dal swoje nr gg. |
A ja sie mam zamiar przekonać, zobaczymy co to za link dostane :>....ale co ma faktycnie Liero do RPG to ja nie wiem....hmmm....w takim wypadku może niedługo wyjdą : Worms 3D : War For Holy Grail. ----- Muahahaha
|
.......
ha..ha...ha... ale smieszne jak nie wjerzycie to idzcie tutaj link - http://lieroxtreme.thegaminguniverse.com/ to jest morze nie rpg ale online liero xtream klikasz net's play i grasz wybierasz server gadasz z kolegami i gras zjest spoko ... jak heie o tym pogada to gadajie do mnie na gg ! X(
|
Debilu co ty masz krzywice ze nie umiesz pisac na klawiaturze przeciez ciebie sie nie da zrozumiec.n/c. A gra jest do dupy:/
|
!@#$%^ co wy odemnie hcecie!! ja mam klawjatuer inna nirz inni nie dam rady tak pisac ledwo co.... -.- zamknij ryj hcialem tylko temat zalorzyc bo inni moga i nikt sie nie odzywa do nih.... X(
|
Cytuj:
Człowieku chodziłeś do szkoły ?!! |
Kuzwwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
X( Pszestancie sie dobijac!!!!!!!!! grr.. -.- nie moge pisac dobrze!!! nie ma szans na mojej klawjaturze!
IDiotci ----- 8o |
Cytuj:
|
Omg -.-
Co to za ziom. n/c jeśli chodzi o takie RPG jak liero ;P Ale on chyba faktycznie do szkoły nie chodził. Co to za klawiatura jest ? Sam sobie zrobiłes z pudła po butach, puszki kukurydzy i 3 metrów sznurka? Złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy -.-
|
i na ***a mu tak ciśniecie ?? przecież ****a w temacie o dark eden napisał że jest z CHICAGO więc ****a nie wiem z jakiej paki się do niego przy*******acie po***ało was ?!?!?!? nie no koleś z chicago a Ci się do niego plują weźcie się ****a uspokójcie i poczytajcie inne tematy !
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:12. |