![]() |
Co jest z Tibia?
Wiele osob ma problemy z logowaniem sie do gry o roznych porach. Ja takze mam takie cos. Nie laduje sie wogle lista characterow i po dluzszej chwili wyskakuje Connecting Timeout. Wiem ze nie tylko ja mam taki problem wiec to nie jest napewno wina mojego neta. W tej chwili nie dziala mi wogle tibia.com (pisze ze nie mozna znalesc takiej strony) oraz gdy wpisze passy znowu nie laduje sie lista charow tylko 2 rozne bledy "Connecting Timeout" i "Connection Failed, Cannot connect to a login server. Error: Login server is overloaded. Please try later".
Moze ktos z grubsza wie co jest przyczyna tego. Czyzby znowu CIPy cos nabroily? :> |
Umm... i ile tych tematów jeszcze powstanie ???? -.-"
Piszemy o tym w Cip-soft SUX ... |
Ja też to mam od kilku dni -.- albo się nie chce wgrać lista charów, albo jest Conection Timeout albo... Conection Refused WTF?!
|
Ja mam to od dzis :(( kurde po co rano wstawalem -.- mam na 11 ;/
|
Cytuj:
|
looknijcie na tibia.com! Wszystkie servery maja OFF!!!
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA szlag by to trafił!! X( X( X(
wstałem o 6:00 i se myśle pogram do 9:00 bo mam do school na 9:50 a tu qqqqqqpaaaa nie moge sie lognąc i mam te same problemy co wszyscy ktoryz sie w tym topci wypowiadaja X( |
mi tez nie działa ani tibia ani tibia.com moze cos robia ....
|
A chcialem sobie dobic lvl a potem sprzedac loota a tu error... Jak tu sie nie wkurzyc :/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
CIPY chcą chyba powiedzieć coś w stylu " wy*******ać na innego MUD-a " ;-) :P
|
Cytuj:
|
Właśnie! Co jest z tibią ?! Próbuje się zalogować i nic ! Pisze connection timeout czy coś w tym stylu!
|
Hehe. Ja tez jestem ostatni dzien niby ,,chory" i chcialem uhmakerem sellnac uhy i kupic cos do eq a tu ,,Conection Timeout".
Jak chce włączyc tibie.com to mam taki komunikat(uzywam mozilli): ,,Podczas proby połączenia z serverem www.tibia.com wystapił bład" ( to jest tylko z tibia.com) |
X( :evul: :evul: X( :evul: X( hyhy zdałem sobie sprawe że mam 9 na 10 punktów na zablokowanie konta na forum a wszytsko pzrez debilnych *****ów wanych inaczej MODAMI!! Już mni to w****ia dostałem "ostrzeżenia" nawet nie wiem dokładnie za co jakiś ***** ( czytaj fiut) dał mi ostzeżenie X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( :evul: :evul: :evul: X( X( :evul: KOCHANE CIPY nie chodzi mi otych Cip soft ale teraz o CIPY z tego forum to forum jets takie głupie że aż sie chce żygać i nie mam tu zamiaru obrażać ludzi ktorzy tu postują bo to nie ich wina a ci co sie uważają za nie wiadomo kogo to normlani lamerzy co wyrobili sobie40+ i uwązają sie za bosów X( . jeszcze troche was kutwy po wyklinam bo tyle obelg cisnie mi sie na usta ż nie moge tego powsrzymać.
Wasze matki wyżucili z banku spermy bo podpijały!! X( X( :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: UIffffff ale mi ulzyło teraz spokojnie mozecie dać mi bana i nie szukać jakichś moich błedów. kiedyś tu było inaczej ale wsztsko sie z***ało odkąd nowi moderatorzy wkorczyli do akcji. P.S przepraszam wszytskich (poza moderatorami) którzy musieli to czytać. |
Cytuj:
|
Właśnie działą :P
Prezd chwilą zaczęło działać :P
Ja minute przed tobą wysłałem podobną wiadomość :D |
Cytuj:
|
wsatlem specjalnie raniusko, wyszedlem z pieskiem mysle sobie ze pogram w tibie a tu gowno......
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:22. |