Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Kto wygra Lige Mistrzów( piłka nożna) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=28500)

Vote 09-03-2005 10:12

Kto wygra Lige Mistrzów( piłka nożna)

Za kim idzecie?? Kto WASZYM ZDANIEM WYGRA LM?? piszcie..!! ja osobiscie stawiam na Real Madryt!!!! :cup: 8o

Dejvo 09-03-2005 10:31

$vboptions[postminchars]

Matek 09-03-2005 10:40

Ja mam dwoch kandydaow. Chelsa i Liverpool. Z lekkim nagieciem na drugi:)

Celsa musi sie potknac w LM. Ma debilnego trenera:)

Imprezowy Chłopta¶ 09-03-2005 10:40

Chelse to lolki. Grac nieumieja. Wczorajszy mecz Barcelona-Chelse London.
Dowodzi ze chelasea nei umie grac ale faulwoac ptorafia bramkarza, rzecz jasna lysa palka pierudzi colina nic nie zauwazyl, ale i tak lapal;i fuxy, a ronaldino ladna pilke wsadzil do bramki. A teraz gdy barca odpadla, kibicuje raczej realowi.

Shinjix 09-03-2005 10:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Imprezowy Chłopta¶
Dowodzi ze chelasea nei umie grac ale faulwoac ptorafia bramkarza, rzecz jasna lysa palka pierudzi colina nic nie zauwazyl, ale i tak lapal;i fuxy, a ronaldino ladna pilke wsadzil do bramki. A teraz gdy barca odpadla, kibicuje raczej realowi.

Grać nie umiej± ale Barce rozgromili... Cos w tym jest :) Chelse Londyn gór± :) Kibicuje im od 5 lat i dalej bede kibicował 8o a ty po przegranej twojego ulubionego zespołu przerzucasz się na inny 8o :) "Gdy wygramy b±dĽmy dumni ale gdy przegramy b±dĽmy wierni" :]

Matek 09-03-2005 10:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Imprezowy Chłopta¶

No taaaaaa.... zazwyczaj jak druzyna nie umie grac to strzela 4 bramki. Super;]
Chelsa jakby nie patrzec jest teraz na gazie i to wielkim. barcelona nie miala nic do gadania w meczu. tylko jedna bramka strzelona z akcji (moim zdaniem cudowna - ach ten Ronaldinho... ma pomysly). A Colina sedziowal ten mecz bardzo dobrze. Jest najlepszym sedzia na swiecie, wiec nie zwalaj winy na niego.

Jestem wierny Vęgorii Węgorzewo:D:D:D:D::D

piko 2002 09-03-2005 12:21

Barca!!!!!!!!! Barca!!!!!!!!!! Barca!!!!!!11

jestem za barc± :cup:

to sa miszcze

Arrow Man 09-03-2005 12:31

Chelsea

Ja osobi¶cie kibicuje Chelsea i stwiam na to że to wlasnie ona wygra Champions Leage :)

Bzik 09-03-2005 13:46

Juve lub Liverpool

djkuter 09-03-2005 16:20

Liverpool, CHelsea, być może Milan

Wielki MarIuSzzo 09-03-2005 16:23

REAL Madryt RoX kibicuje im od dawna (5lat??), co prawda teraz slabo im idzie ale i tak wygraja

Tasior 10-03-2005 18:41

Kto wygra??

Jaki¶ mistrz pewnie, nie?

Linek 10-03-2005 19:26

Juventus, tylko Juve :) No, to jest 10 znaków, to można już kończyć posta :P

Werd 10-03-2005 20:31

stawiam...

ja stawiam na chelsea ale wygra chba juve niestety ;[

Zefir 11-03-2005 01:01

teraz to juz mi wszystko jedno kto...zostaly same trefne zespoly.z tych co zostaly to najlepiej jak liverpool wygral,ale szans raczej na to nie maja

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:52.