Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Storm Goldenhand (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=28535)

Storm Silverhand 09-03-2005 16:02

Storm Goldenhand

Zdjęcia z Harmonii :]
Wiem, że s± narazie troszke nudne ale postaram się powklejać jakie¶ z lepszych huntów. Oceniajcie :D
http://photobucket.com/albums/v707/StormGoldenhand/

igor. 09-03-2005 16:06

...

nice screeny B)

Memuzo 09-03-2005 17:21

to jest kiloger ja sie nznm, nie klikacjei

Shoden 09-03-2005 17:32

Na odpowiedz Memuza odpowiem LOL. Na Photobucketa nie da sie wrzucic innego roadzaju plikow niz jpg. , bmp. itp. i chcialbym zauwazyc ze w wiekszaosci tematow tak wlasnie piszesz "nie wchodzcie blebleble ja sie znam" Mozecie wchodzic smialo zadnego keylogera tam nie ma.

Topic. Ladne screeny mlvl tez nie najgorszy, tez jestem sorciem wiec mi sie podobaja 2x bardziej :]

Memuzo 09-03-2005 17:33

ok tez mam sorca
wybaczam wam

moF 09-03-2005 19:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Memuzo

Sorey ze zapytam naprawde masz 37 lat ?! A pozatym jak mozna kupic konto na forum ?! To teraz forum jest platne j/k 8o ?! Gratz ss'ow

Makiki 09-03-2005 19:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez moF
Sorey ze zapytam naprawde masz 37 lat ?! A pozatym jak mozna kupic konto na forum ?! To teraz forum jest platne j/k 8o ?! Gratz ss'ow

WoW gz super ...... dawaj wiecej....plz... i gz tego m lvl i nawet nice eq a og...lnie spox :] :]

Plastex 09-03-2005 19:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez moF
Sorey ze zapytam naprawde masz 37 lat ?!

Ma ale pewnie jest jaki¶ niedorozwinięty bo nie widziałem ani jednego inteligentnego posta od niego. :)

Neth Reth 09-03-2005 20:30

Memuzo lol

Memuzo zaskoczyles mnie swojaom inteligencjom nie wiedzialem ze sie az tak znasz lolu.Poza tym nigda na photobuker nie bendzie keylogera ani innych programow tylko na nieznanych linkach som keylogery

MANHIR 09-03-2005 20:49

Cytuj:

ok tez mam sorca
wybaczam wam

Memuzo albo masz 37lat i mozg 2latka, albo niedorozwoj jakis...
Wybaczasz nam?! Ahhh dzieki wodzu! Niezasnalbym bez twojego przebaczenia!
omg.. czlowieku to ty powinienes prosic o przebaczenia nas i adminow o niezabanowanie twojego ip!
W kazdym topie jakis skomentujesz wypadasz zalosnie...Komentujesz jak
na idiote przystalo--> znam sie na tym, tam jest keylogger!!, wlepiajcie tu swoje ss'ki!!!, umiem wklejac, tylko niechce mi sie na server walnac ich!!(chociaz w zadnym Ci niewyszlo)
JESTES ZALOSNY!
Albo sie zmienisz, albo niebede ci okazywal szacunku...

Neth Reth 09-03-2005 21:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MANHIR
Memuzo albo masz 37lat i mozg 2latka, albo niedorozwoj jakis...
Wybaczasz nam?! Ahhh dzieki wodzu! Niezasnalbym bez twojego przebaczenia!
omg.. czlowieku to ty powinienes prosic o przebaczenia nas i adminow o niezabanowanie twojego ip!
W kazdym topie jakis skomentujesz wypadasz zalosnie...Komentujesz jak
na idiote przystalo--> znam sie na tym, tam jest keylogger!!, wlepiajcie tu swoje ss'ki!!!, umiem wklejac, tylko niechce mi sie na server walnac ich!!(chociaz w zadnym Ci niewyszlo)
JESTES ZALOSNY!
Albo sie zmienisz, albo niebede ci okazywal szacunku...

Manir dzienki ze mnie wyrenczyles twoje slowa som najwiekszom prawda i ciesze sie ze jeszcze som normalni ludzie

Uciulany Gecik 09-03-2005 21:28

OMG......ale te screeny zanudzaj± ..-.-'

Uciulany Gecik 09-03-2005 21:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neth Reth
Memuzo zaskoczyles mnie swojaom inteligencjom nie wiedzialem ze sie az tak znasz lolu.Poza tym nigda na photobuker nie bendzie keylogera ani innych programow tylko na nieznanych linkach som keylogery

Proponuje poswięcić 2 godzinki dziennie na nauke gramatyki ..-.-'

Ka sia czek 10-03-2005 00:39

Bleah ! ten topic zaczyna byc smieszny :>.

Co do photobucketa i keylogerow ;]. Coz ludzie ktorzy niemaja zalatanego IE maja problem jak ktos ma zalatany lub uzywa fire foxa mozzili etc niema problemu. Wracajac do sprawy w ie jest dziura ;d jak we wszystkim co zrobil micro shit iz mozna pod jpg podczepic krotka wykonywalna komende ;] tzn zrobic plik bat i podpiac go pod jpg IE odpalajac zdjecie odpala ten bat w tle ... niewidac ze cokolwiek sie dzieje ;]. Owy bat moze byc mimo ze malutki tak ladnie napisany ze kaze IE sciagnac plik z danej strony i go uruchomic ;]. Tak jak bysmy klikneli na link i zamiast zapisz dali uruchom. Wiec niemyslcie ze jesli wchodzicie tylko na tematy z photobucetem albo nawet jak odpalacie forum i jakis topic w ktorym sa zdjecia jestescie bezpiecznie !!! :D :evul:

elite 10-03-2005 07:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uciulany Gecik
Proponuje poswięcić 2 godzinki dziennie na nauke gramatyki ..-.-'

Ja wiem kto ty!!!! Znowu ten spamer!!! :P Przesan pisac post jeden pod drugim *******o, po to masz edytuj opcje!!!!

Ogolnie ss sa ladne, ale zdecydowanie przydaloby sie troszke akcji...

-Res- 10-03-2005 08:21

Cytuj:

człowieku =/ nie udzielaj sie na tym forum bo glupoty piszesz

Neth Reth 10-03-2005 08:28

Gecik

Niestety pisaloem to w pospiechu dlatego te bledy :P

Mitthenither 10-03-2005 12:27

SS-ki nawet nawet

a tak trochę offtopicuj±c to jak stoje sobie UH makerem przed dp w Venore to często słyszę teksty w stylu "Storm pedale" itp. NieĽle się wtedy zlewam :P

Uciulany Gecik 10-03-2005 14:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elite
Ja wiem kto ty!!!! Znowu ten spamer!!! :P Przesan pisac post jeden pod drugim *******o, po to masz edytuj opcje!!!!

Ogolnie ss sa ladne, ale zdecydowanie przydaloby sie troszke akcji...

Siij Łukasz...:*

Sie mapes 10-03-2005 15:39

Cytuj:

Och mam keylogera przez tego linka och jakie nieszczescie ojojoj

Fajne screenki, co prawda jestem palkiem ale i tak mi sie podobaja

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:08.