![]() |
Storm Goldenhand
Zdjęcia z Harmonii :]
Wiem, że s± narazie troszke nudne ale postaram się powklejać jakie¶ z lepszych huntów. Oceniajcie :D http://photobucket.com/albums/v707/StormGoldenhand/ |
...
nice screeny B)
|
to jest kiloger ja sie nznm, nie klikacjei
|
Na odpowiedz Memuza odpowiem LOL. Na Photobucketa nie da sie wrzucic innego roadzaju plikow niz jpg. , bmp. itp. i chcialbym zauwazyc ze w wiekszaosci tematow tak wlasnie piszesz "nie wchodzcie blebleble ja sie znam" Mozecie wchodzic smialo zadnego keylogera tam nie ma.
Topic. Ladne screeny mlvl tez nie najgorszy, tez jestem sorciem wiec mi sie podobaja 2x bardziej :] |
ok tez mam sorca
wybaczam wam |
Cytuj:
|
Cytuj:
WoW gz super ...... dawaj wiecej....plz... i gz tego m lvl i nawet nice eq a og...lnie spox :] :] |
Cytuj:
|
Memuzo lol
Memuzo zaskoczyles mnie swojaom inteligencjom nie wiedzialem ze sie az tak znasz lolu.Poza tym nigda na photobuker nie bendzie keylogera ani innych programow tylko na nieznanych linkach som keylogery
|
Cytuj:
Wybaczasz nam?! Ahhh dzieki wodzu! Niezasnalbym bez twojego przebaczenia! omg.. czlowieku to ty powinienes prosic o przebaczenia nas i adminow o niezabanowanie twojego ip! W kazdym topie jakis skomentujesz wypadasz zalosnie...Komentujesz jak na idiote przystalo--> znam sie na tym, tam jest keylogger!!, wlepiajcie tu swoje ss'ki!!!, umiem wklejac, tylko niechce mi sie na server walnac ich!!(chociaz w zadnym Ci niewyszlo) JESTES ZALOSNY! Albo sie zmienisz, albo niebede ci okazywal szacunku... |
Cytuj:
|
OMG......ale te screeny zanudzaj± ..-.-'
|
Cytuj:
Proponuje poswięcić 2 godzinki dziennie na nauke gramatyki ..-.-' |
Bleah ! ten topic zaczyna byc smieszny :>.
Co do photobucketa i keylogerow ;]. Coz ludzie ktorzy niemaja zalatanego IE maja problem jak ktos ma zalatany lub uzywa fire foxa mozzili etc niema problemu. Wracajac do sprawy w ie jest dziura ;d jak we wszystkim co zrobil micro shit iz mozna pod jpg podczepic krotka wykonywalna komende ;] tzn zrobic plik bat i podpiac go pod jpg IE odpalajac zdjecie odpala ten bat w tle ... niewidac ze cokolwiek sie dzieje ;]. Owy bat moze byc mimo ze malutki tak ladnie napisany ze kaze IE sciagnac plik z danej strony i go uruchomic ;]. Tak jak bysmy klikneli na link i zamiast zapisz dali uruchom. Wiec niemyslcie ze jesli wchodzicie tylko na tematy z photobucetem albo nawet jak odpalacie forum i jakis topic w ktorym sa zdjecia jestescie bezpiecznie !!! :D :evul: |
Cytuj:
Ogolnie ss sa ladne, ale zdecydowanie przydaloby sie troszke akcji... |
Cytuj:
|
Gecik
Niestety pisaloem to w pospiechu dlatego te bledy :P
|
SS-ki nawet nawet
a tak trochę offtopicuj±c to jak stoje sobie UH makerem przed dp w Venore to często słyszę teksty w stylu "Storm pedale" itp. NieĽle się wtedy zlewam :P |
Cytuj:
Siij Łukasz...:* |
Cytuj:
Fajne screenki, co prawda jestem palkiem ale i tak mi sie podobaja |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:08. |