![]() |
Ostatni oddech
Tak byłem dzisiaj sobie na beholderkach :) no i zauważyłem, że jak zabija beholdera to szkielty nie zdychają od razu. Rozsmieszyło mnie to że jak poległ bh to widziałem szkieleta na koncu ekranu(hehe) i podszedl do mnie(jakies 7-8 kratek) walnął z livedraina i zdechl :) To sie nzaywa ostani oddech i żądza zemsty :)
|
NO muj kumpel taż walczył na beholderkach i przez takiw ostatnie westchnienie zginoł :D
|
Zawsze, gdy sie zaibja potwora przyzywajacego summony, to jego summony gina. Tak jest np. ze slimami. Nie trzeba wybijac calej zgraji, wystarczy tylko ten jeden slim i juz reszta pada.
Re down: Nie, nie czytalem. Tak aqrat sobie posta napisalem, nie wiedzialem, czy trafie tematem, czy nie... A jak sie trzyma te potwory na dystans, to nic nie zdaza ci zrobic, a jak sa ta szkielety, to tym bardziej (no chyba ze ten szczegolny przypadek, gdy gosciu padl) |
Marred? Czy czytałeś te 2 posty na góże? Jak nie to przeczytaj. Po przeczytaniu- i nie myslisz, że pomyliłeś posty ? Nie jest mowa o tym (no może w pewnym sensie), ze jak sie zabije potwora przywołującego summony to wszystko pada, tylko ,że jak zabijesz te potwory(które summonują)to ów summony zanim padną mają jeszcze żądzę krwi i zemsty (oczywiscie to są takie śmieszne przypadki, kiedy tak sie dzieje)
|
Takie ostatnie westchnięcie jest beznadziejne. ja se zabijałem matke slima i podszedłem jedną kratke do góry w tym momencie matka padła a jej synek podszedł na ukos i mnie walną za 10 Hp, przez niego gdy skonczylem expic zostalo mi 2 Hp i pk mnie zabil, a tak bym mial 12 hp i zdozyl bym kumpla zawoloc który był kilkanaście kratek odemnie(ale nie widzieliśmy się).
|
KOCHAM BH :D przez co często siedze w bkh (ven) i zauważyłem o czy mowa z tym ostatnim oddechem ;), i oczywićie przed updatem (z 7.13 na 7.2) tego nie było, ale coż.....
Manowar Do'Urden, jeszcze Valoria "PKK, Thiefkilling... yeeaaaah:D" |
Jak się zabije huntera to czrna owca odrazu zdycha a nie chodzi przez chwile.Pewnie dlatego że nie może atakować.
|
A ja zauwazylem ze jak potworka zabiles to tez ma ostatni oddech-za kazdym razem jak juz walne OSTATECZNIE potworka to on rpzez kilka chwilek ma 0 hp i stoi w miejscu...Najdziwniejsze ze raz tak stal, uderzyl mnie i zginal... Dobrze ze to byl tylko troll bo jakby DL mial OSTATNI ODDECH to by duzo osob zalapalo deda:)
|
Cytuj:
Co ma hunter do czarnej owcy? moze jak walisz gfb w huntera to przypadkiem owce trafiles... Bo bynajmniej Hunter nie przywoluje czarnych owiec :rolleyes: |
dziiaj poszedłem sbie z kumplem sorciem (ja druid) obaj po 41 lvlu z war hammrami pozabijac bh, pednego razu bh przywolał kilka szkieletów a po zabiciu tego bh miałmem chyba 80 hp ale że jest ten "ostatni oddech"
to przez te szkielety zamiast 80 hp miałem 20 ale to szczegół :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:49. |