![]() |
pytanie do moderatorow
w zwiazku z ostatnimi zajsciami a mianowicie w ciagu kilku dni ta pewna osoba dawala linki z keyloggerami do republiki.pl z plikami typu butifow,screns itp itd. zawsze republika i zawsze bylo tak ze ADRES/jakas nazwa co przypuszcza stwierdzic ze to jeden i ten sam idiota.W zwiazku z pojawiajajcymi sie ciagle pytaniami czy moze bardziej komentarzami typu "ban na ip dla niego itp itd" moje pytanie jest smieszne.Czy zbanowaliscie jego IP???? (jesli neo to sorki ;0 )
|
W ciągu ostatnich 2 tygodni przydzielone zostały chyba 4 bany na IP, więc nie wiem, o którym kolesiu mówisz :P
Zapewniam cię, że bany takie są dawane, jeśli jest taka potrzeba. Jeśli zaś gdziekolwiek widzisz posta, który nie powinien znaleść się na forum, po prostu zgłaszaj to, a jakiś modek sie tym zajmie (przycisk "zgłoś post do moderatora" obok posta) |
@UP
góóówno plawda! -.- dostalem bana bo przeklnalem ... x~20 ale ^^ |
ogolnie chodzilo mi o takie nicki (na bank ta sama osoba) jak np (Nashar,Panicznylol,Jaraczziom,brutalek) ale rozumiem ze jak trzeba to jest ban na IP takze dziekuje za odpowiedz
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@luzik: jesli tylko widzimy ze ktos powtarza takie procedery i ma stale IP to odrazu dostaje bana na IP, poza banem na IP mamy kilka innych przydatnych toolsow na takich natretow ;) Jakie to narzedzia oczywiscie nie powiem :> |
Czy źle wyczytałem z fusów herbacianych czy jeżeli tkoś ma np. net z Neostrady (dynamiczne ip ofcorse) to ip zmienia mu się praktycznie codziennie? To by znaczyło, że ten ćwok (Miał też użyszkodnika "Smoked" podszywającego się pod "legendę kina akcji") może bezkranie nabierać newbie...
|
Cytuj:
|
Thero:
Cytuj:
Wieszok: No niestety tak... są zakazane ale wiesz jak to jest... prawo istnieje po to aby je omijać. |
Chciałem zapytac czy jak dostane bana na IP to wogule nie bede mógł wchodzic na tibie.pl? Jak to bedze wyglądało? Jeżeli tak to bede grzeczny :D
Sry za ortografie. |
popros o bana na 2 tygodnie, poprobuj i podziel sie wrazeniami po powrocie :baby:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Wieszok
A komu to przeszkadza? |
Ależ Wieszok... przecież to jest plus :) bo jak ktoś dostanie tego bana, to nie doś, że będzie go miał, to i jeszcze będzie miał przerąbane u kumpli na osiedlu :)
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:04. |