![]() |
Co się dzieje?!?!?
Hiho
Gram sobie az tu nagle Taki LAGG!!!!! no i patrze juz 5 minut ten lag na tibi pl nic niema wiec napisze a wiec patrze na www.tibia.com no a tam zadnej informacji ze jakis lagg czy cos Proszę o pomoc czy ktos wie co sie dzieje z tibia? Lagi i jak chce sie wbic to: Cannot connect to server. Error. Conection Timeout... ;( ;( ;( X( |
Kurcze, przez chwilę jak tylko ten lag mnie złapał zobaczyłem na tibia.com, że wszystkie servery są off. :/ Teraz tibia.com wogole mi nie działa :P Nie mogę więc nawet sprawdzić czy dead był czy nie >.<
|
Aldora off
Amera off Antica off Arcania off Astera off Aurea off Azura off Calmera off Celesta off Chimera off Danera off Danubia off Dolera off Elera off Elysia off Eternia off Fortera off Galana off Harmonia off Hiberna off Inferna off Iridia off Isara off Jamera off Julera off Libera off Lucera off Lunara off Mythera off Nova off Pacera off Pandoria off Premia off Pythera off Rubera off Samera off Secura off Shivera off Solera off Tenebra off Titania off Trimera off Valoria off Xantera off Total 0 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:43. |