![]() |
Wszystkie serwery wyłączone
Kilkanaście minut temu wszystkie serwery Tibii zostały nagle wyłączone.
Nie wiemy, co jest tego przyczyną, w związku z tym prosimy nie pytać o to na forum. Obecnie na forum jest przeszło 2000 osób, na samej stronie równierz jest bardzo dużo ludzi, więc prosimy także nie dziwić się, że tibia.pl ledwo działa lub wcale nie działa. [edit] Tibia działa ponownie. Powodem był niewielki problem techniczny, który został szybko naprawiony. W czasie, kiedy tibia nie działała, obserwowałem fora tibia.pl, tibia.de oraz tibiabr.com. Na naszym forum padł nowy rekord, 2211 użytkowników jednoczesnie. Na tibiabr.com w szczytowym momencie udało mi się złapać około 1400 użytkowników. Tibia.de zgromadziła jeszcze mniej, bo ledwo 1000 przekroczyła. Tak więc niewiele nam brakowało, a mieli byśmy więcej użytkowników, niż obie te strony razem wzięte. Zastanawiające jest więc, dlaczego w głosowaniu na tibia.com mieliśmy dużo mniej głosów. Wydaje mi się, że w Polsce jest dużo mniej osób z Premium Accounts, które nie mogły głosować. Oczywiście w tym czasie wszystkie strony internetowe o Tibii ledwo działały i częściej leżały, niż chodził :( |
Czyzby padly lacza? X(
|
Zaraz zacznie sie wielki lament:
AAA ZGINALEM! Nie polecam expic/huncic dzisiaj, smierdzi cofa... A mialo byc tak pieknie... |
;)
hmmmm dziwne Cos czesto padaja łacza Wczoraj wieczorem Dzisiaj Rano i znów dzis wieczorem hmmmmm mysle ze przesto beda wszyskie Bugi usuniete ;) ..
|
ehh;/
kurdem taka mialem nadzieje ze sie zaloguje i popykam troszke a tu klops:D
|
działa
jejejej działa wypas :D
|
;)
hmmmm dziwne Cos czesto padaja łacza albo Wyłaczane Servery Wczoraj wieczorem Dzisiaj Rano i znów dzis wieczorem hmmmmm mysle ze przesto beda wszyskie Bugi usuniete ;) ..
|
Mam nadzieje......
Czy skoro wyłoczane zostały serwery to bedzie "cofka" czyli ze gra bedzie zapisana dzis o 9.00 rano ?? bo przewaznie tak jest prosze o komentarz
|
Czy servery padly czy nie jedno jest pewne.....Ktos napewno padl ;/
Ja zdazylem dopiero co z Cyclopolis wrocic i zaczelem trenic. Ale fart :P |
hehe, ktos sie wlamuje do CipSoftu :P
|
moze hack serverow? dawno nie bylo...
|
Link do screena http://wszymski.webd.pl/AllOff.JPG jakby ktos nie wierzyl bo tibia.com padlo i sie nie sprawdzi tak łatwo :P
|
Mam nadzieję, że nie będzie "cofki" do 9.00 bo inaczej czeka mnie powtórka z nabijania lvl 32 ;/ 25K expa w plecy...
|
Tak tak...
Cytuj:
Napewno Tak będzie ;) ale cóz Dobra Rada: posłuchac twojej Rady :) |
A może jakiś update się szykuje :] !!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
hehe ach Ci polac... zawsze sie przegryzają...
|
hehe hack
kumpel tutorem jest i twierdzi ze schakowali servy hehe :P aha kumpal ksywa rowabis wiec jak ktos nie wierzy niech sprawdzi
|
Cytuj:
@Topic Za dużo ludzi gra w Tibię, padają servery i o proszę. A więc nie leń się, ubieraj buty i jazda poganiać za piłką, a nie z głową w monitorze ;P. @Akossy A świstak siedzi i zawija je w te sreberka... |
Ciekwae czemu cofnej tylko Valorie narazie :p
|
taaa jasne jakoś nie wierze w jakis update... :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:47. |