![]() |
Quest?? Good place afk
|
Dobra, quest a nie qest, tak jakby to jest skopiowany film bo ta na pewno tego nie odkryles a tam juz jest temat z tym, ehh a tych dwoch fire fieldow z dziurami czy co to jest to juz nie łaska zniszczyc???
Kiczowate moim zdaniem bo kopiowane No jeszcze dodam ten temat sie zwie secret area. |
Hehe ale zescie sie nakombinowali tam :D
33 minuty mam zycia w plecy X( hehehe :D |
Cytuj:
Jeszce zobaczycie że wykombinuje co tam trza zrobić |
Dobra Dawidq spoko :D
|
Cytuj:
to Ty nie oglądasz z przyśpieszeniem :P ?? ja zawszze mam 20x :P |
Mogłeś sobie przynajmniej odpuścić udawanie, że nie jesteś na Mc -.-, pozatym dawaj filmik jak będą na nim jakieś konkrety, a nie pokazana roga z tibia.de i parę destr fieldów, które nic nie dają...
|
BOŻE CO ZA NOOBY DAJ IM SPOKOJNE ZYCIE OMFG CHLOPCZE TY NIE MASZ CO ROBIC w domu idz sie pochustaj na jajach zeby orca warriora zabic nie umieli omfg to jest poprostu noob pvp no commnet
|
Cytuj:
Ziomus... Wrzuc na luz... Sam Pewno jak Ds'a albo Cyca widzisz s*******asz jak najdalej. Pozatym w jaskini niema zaduzo miejsca do biegania zeby bez niepotrzebnych strat za***ac cus. @Topic: Filmik faktycznie skopiowany jak w morde szczelił :) Nic Nowego do oryginalu niewniusł. Mysle ze jednak NIE bede czekał na nastepna czesc... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:24. |