![]() |
Terroryści
Ostatnio Grupa terrorystów na harmonii porwała zakładników i niechciała wypuścić:P
http://members.lycos.co.uk/szoz/blokada.JPG Potem ujawnili swoje żądania i narodowość xD http://members.lycos.co.uk/szoz/blokada2.JPG |
n00bstwo niema granic ani mnie to niesmieszy ani niebawi wogule nic niemowie ale smutno mi sie zrobil ze takie glupoty ludzie od*******aja nudzi wam sie czy co ?
|
@re: up
Masz racje. Nierozumiem jakie n00by mogą bezsensowne żeczy pisać w toppicu z fotkami -,- |
super screeny :D ktury to zakladnik??
|
Do tego kto jest zakładnikiem a porywaczem niedoszliśmy :P
|
@up up: slownik plx
@topic: fajno, ale trzeba bylo zazadac oqpu :) |
aheuhauaheehau
Boskie zdjęcia :D |
nudy....spać mi się chce:P:P
Jakbyś dał więcej, np. jak ich porwali, co sie z nimi dzialo itp. to było by ciekawsze:P |
Chrrrr.....hrhrrrchrrr....chrrr??? Aaaa tak zdjęcia..... Chrrrr.....
|
Nie ma to jak Polacy ktorzy sie nudza...
Uważam to za strate czasu i runek ale jak sie komus chce to ja nie przeszkadzam... Troche to noobowskie wg mnie :P |
No tak bo przeciez kazdy czas trzeba wykorzystywac do expowania albo trenowania -.- . Dzieki takim ludzia ta gra nie jest az tak monotonna. Szoz pozdrowienia od Rage czyli mnie :P .
|
mhm nic smiesznego
Ciekawe jak ty byś sie czuł jakby ciebie tak uwięzili ;p
|
@UP
Ej sory ale przeciez oni nie byli tak na serio "uwięzieni" @Topic SSki boskie tylko ciekawe gdzie ja byłem jak mnie na obiektyw nie wtargało :/ Jak nie gracie na Harmonii to dla was to jest nic ale u nas są takie nudy ze oprócz lurowania trzeba sobie czasem kogoś porwać :D |
Screena jest super ja także uważam że w tibi trzeba sie od czasu do czasu rozerwać a te screeny sa tego b.dobrym przykladem
Jeszcze raz SUPER ! |
Hehe...aż smutno się robi jak widzi się takie obrazki :/
|
lol ale sie usmialem ;) fajne ss'y !
|
Bk zdjecia.... ;)
|
lol
lOl ale grtupa treerrorrystóówww :P lol lol :P
|
Screeny srednie tylko ciekawe kto byl zakladnikiem.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:10. |