![]() |
cluby - najlepsze?
do clubow doszla nowa bron 2 reczna, posiadajaca 48 ataku(tyle co magic sword) oraz 12 obrony. Do tej pory cluby byly znane z tego, ze sa tanie oraz slabe. A teraz cluby dostaly bron ktora wyprzedza swoich odpowiednikow w swordzie i axe (gs - 46 atak; dragon lance - 47 atak). Czy to nie zachwieje rownowagi gry? cluby staly sie teraz najbardziej uniwersalna bronia i chyba najlepsza. Z poczatku szybki i latwy dostep do dosc silnych broni jak na poczatek, a pozniej mamy tego cluba z 48 ataku......
|
Jeszcze pozostaje JAK go zdobyć. Kto wie może zmiana nagrody w Annihilatorze będzie, bo trudniejszego questu (no poza tym jak on się zwie ? Ten z faraonami) narazie nie będzie bo nie ma nowych silniejszych potworów.Może wymyślą coś co nas zupełnie zaskoczy ? I znów rozmyślania jak o DSL, TH, MLS itp, itd
|
nie kojaze o jakiego Cluba Ci chodzi ale ja pozostana i tak przy Swordach.
|
co by nie doszło to uważam że najlepszą bronią są miecze, bo są ładne, i miecz to miecz a walka młotem jakoś tak nie bardzo mi sie zawsze widziała, a toporami to już wogóle z rycerza robią drwala, wedłóg mnie powinno sie wprowadzić nowy rodzaj broni odnoszący sie do fista, jakieś rekawiczki czy cuś
|
Cytuj:
O tego cluba :) |
No dobra jeżeli nawet przjedziesz na cluby to co ? Do blokowalnie zostaje ci dragon hammer z 20 def ,a bs ma 30 def. Zreszta powiedz mi jak go zdobędziesz?
|
no to spoko...moze ktos wreszcie pomysli o toporach?!?! bo stonecuttera to tak ciezko dosc dostac,fire axe to w ogole porazka a knight jest troszke cienki
|
Nie zachwije. Ten młotek bedzie zapewne bardzo trudno dostać, a tak pozatym to zobacz s-axe i SoV można wziąść z powrzechnie znanego questu - Anihilator. Obie te bronie sa jednoręczne. HoW, którego teraz dostaliśmy ma dużo korszą obrone i porównywalny atak, więc i tak cluby zostają daleko w tyle, bo u thunder hammera cięzko...
@down jeśli nawet bedzie łatwijszy do zdobycia to i tak cluby maja strate po to 2 ręczna broń, a jak ktoś ma SoVa, czy S-Axe to może jeszcze z mms chodzić w łapie, więc nadal swordy i axe mają przewagę nad clubami. Przynajmniej takie jest moje zdanie... |
@up
mam dziwne wrazenie ze ten mlotek bedzie latwiej dosteptny niz sov >.< |
mnie ciekawi sprawa z warlord swordem czmu w mieczach są 2 bronie w dodatku 2 ręczne jako nagrody od CIP softu a w hammerach i axach tylko jedna więc ja uważam że może warlord sword gdzieś tam dalego jest dostępny tylko nikt go nie znalazł
|
Cytuj:
|
Fajny wygląd
Wg mnie ten młotek ma bardzo fajny wygląd ;). Ma w sumie bardzo małą obronę, która nawet przy 2-ręcznych broniach się liczy. Ogólnie mówiąc swordy są najlepsze (i wg mnie tak pozostanie na zawsze). ten hammer nie musi być dostępny z questa o stopniu trudności takim jak Annihilator. Przecież dotychczasowy najlepszy club Warhammer wypada z Wild Wariorra :D
co do porównania zgadza się. porównanie było broni jedno ręcznej do dwu, więc wychodzi i tak na to, że Magic Sword jest o niebo lepszy od How, bo zawsze można mieć tarczę |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
omg. ale dmg bedzie taki sam. o to mi chodzilo.
|
Cytuj:
@Ontopic I gites :) Mówiłem, że CIPSoft będzie rozwijał cluby...zresztą to wciąż jest tylko kwestia gustu w co idziesz. |
Cytuj:
|
@Adaras- LoL..... Def broni ma bardzzzzzzo duzo do rzeczy.......
Topic@ Cluby byly sux , sa sux i beda sux ! |
Cytuj:
[quoote]Topic@ Cluby byly sux , sa sux i beda sux ![/quote] Teraz Cluby wychodzą na prowadzenie, to się zaczynają rzucać. Ehh. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:26. |