Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Bez komentarza... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=28739)

Zadek Wielki 11-03-2005 12:29

Bez komentarza...

Lol, gram w tibie od 2 miesięcy tą postacią, ma sorc, 18 lvl 28 mlvl i takie coś mi ise dziiaj pojawiło o 12:00 ... :ban:

Ale te CIP(Y)Soft ma zapłon :D ... Ale naszczęście moge zmienić nazwe.

Shinjix 11-03-2005 12:31

powiedz mi tylko jedno: Czemu ma służyc ten temat?? 8o

Scream 11-03-2005 12:33

bo dopiero ktos cie dzisiaj zreportowal?0.o myslisz ze gmi nie maja co robic niz ze slownikiem w lapie sprawdzac kazdy nick?

Sorcerer The Pucek 11-03-2005 13:07

1 - faktycznie masz wielki zadek :D
2 - nie widac screena

Zadek Wielki 11-03-2005 13:14

No, już jest. Zrobione. A dlatego pisz ten temat bo to zaaw ne nieprawdaż?? A Zobaczcie jak oni mi to przetłumaczyli. hehehe. Zadek- W języku polskim oznacza dupe. Wielki - Ogromny/ bardzo, bardzo duży. Cyzli jak to posklejać to oznacza : Ogromne Dupsko. HEHEHE

Zadek Wielki 11-03-2005 13:20

A i jeszczez coś. Kiedy mi odbanują moją postać po zmianie nika z Zadka Wielkiego na XXXXXsa?

Maxx 11-03-2005 14:50

:] tesz pykam na galanie ;];];]

Tajniak Szopen 11-03-2005 15:07

Hahahaha

Siema , też coś dostałem ale bardziej smiesznego patrz: B)

[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v2...pen/banplz.gif[/IMG]

Dla tych co nie znają angileskiego: Dosatłem bana gdyż moja stara nazwa posatci "amonal" jest to ŁADUNEK WYBUCHOWY urzyty przez Hiszpańską grupe Terorystyczną "ETA".

Prawda ze LLLLLLLLOOOOOOOLLLLL

Gm sie chyba nudzi i dlatego juz wymyslaja takie rzeczy , ale przynajmniej moja postac jest wybuchowa :D lepiej do mnie nie podchodzic.

Zadek Wielki 11-03-2005 15:12

Hehehe. no idzie sie wcies. zmieniłeś se nik naTrin tenar :>. Zaniedługo wszystkie krzysztowy z tibi dostaną bana za "Zniewaga imienia głowy państwa rzeczpospolitej". Ile czekałeś na odzyskanie postaci?

Tajniak Szopen 11-03-2005 15:20

ok

Juz to poprawiłem na wiekszy. ja teraz niebezpieczny jestem :D
i ja nicku nie zmienialem tylko dostalem bana za ten nick. a i też cip soft sie mara ob to był nick wybrany z "Sugest Name" X(

Zadek Wielki 11-03-2005 15:52

Lol, CO CIPĄ SIE NIEPODOBA W NIKU "OBELUS"???? I NI HUA NIEPODOBA IM SIE I MUSZE CO INNEGO WYMYŚLEĆ...

Ka sia czek 11-03-2005 17:26

Zadek ... prosze niegraj w tibie :<. Skoro tak czujesz klimat rpg :|. :<.
Osmieszasz innych polskich graczy ... tym ze w ich kraju rodza sie takie niedorozwoje jak ty :<.

PS. Musze cos wymyslic zeby dostac namelocka :< ten nickname sux :< mimo ze to imie mojej ukochanej ;>

Old Nevik 11-03-2005 18:29

WIec tak

Po 1. GM nie upominaja za Nicki Bo maja Od Tego Tutorow
Po 2. Wcale nie musza Otwierac Slownikow Poniewaz Sa Polscy Tutorzy

Zadek Wielki 11-03-2005 18:46

Raczej nie. Niebędzie polskiego TUtora. BO to by mysiał być skonczonym idiotą i debilem żeby :
1. Zbanować mnie za taki nik
2. Przetłumaczyć to na j. angielski "Ogromne Dupsko"

Jest chyba różnica "Ogromne Dupsko" niż Zadek Wielki nie? No, te peirwsze to jest określenie wulgarne a te drugie :D śmieszną ksywką. A co do tego bana za nik "amonal" to jest skończony debilizm. Gdyby ktoś sei nazywał : "dynamit", "Nuklearny David" to terz by pewnie dostał bana za "offensive name" :D :D :D :D :D :D :D

maisels 11-03-2005 19:18

nick

:( Jak mozna zmienic nick plz odp.???????????????????

Kibel Kiler 11-03-2005 20:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zadek Wielki
Raczej nie. Niebędzie polskiego TUtora. BO to by mysiał być skonczonym idiotą i debilem żeby :
1. Zbanować mnie za taki nik
2. Przetłumaczyć to na j. angielski "Ogromne Dupsko"

Dlaczego nie? Są polscy tutorzy i to kilku(nastu?) wystarczy zdać 45 minutowy egzamin. Sam miałem zdawać ale dzień wczesniej ban :(( To sobie poczekam.

A jak miał mu to przetłumaczyć?? Ważne, ze nie określa gracza jako człowieka, jest nazwą przedmiotu. Zapraszam do przeczytania Tibia Rules na tibia.com

Louner 11-03-2005 20:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez maisels
:( Jak mozna zmienic nick plz odp.???????????????????

Można zmienić tylko wtedy, kiedy łamie regulamin. Tzn. jako nick masz imię sławnej osoby, jest to wulgarne wyrażenie, związane z nacjonalizmem, itp...

Znaczy się... Wtedy musisz zmienić imię, bo wtedy dostaniesz Name Locka (nie możesz się lognąć dopuki nie zmienisz imienia.

Wartki 11-03-2005 20:38

Jest polski tutor, na pandori...
Spoko ZiomeK<btw.Pozdro>.. nie mówcie jak nie wiecie..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:16.