![]() |
Mały hunt w kryptach <secura>
Hej.
Załączam tutaj filmik z huntem w kryptach ;) Zaznaczam iż jest to nasz pierwszy film :D http://members.lycos.co.uk/ndare/crypts.rec Miłego ogladania |
filmik nawet niezly ale brak tu kilku potworkow takich jak na przyklad CRYPT SHAMBLER
:D
Sanivia: świat: Julera profesja: pall skills: 60/47 lvl:21 Zarumon: świat: Titania profesja: pall skills:51/42 lvl: 12 nie wiem czy takie skille moga byc ale mnie to wali :p |
spoko filmik podobal mi sie :D
GZ Mlev i Lev moja postac LEV :30 lev Profesja :sorcerer Mlev :45+ Swiat : Julera Nick : kto ma wiedziec to wie :D |
NoNoNo bardzo fajny filmik podobał mi sie :)
Offtopic: Eeee po co wy piszecie takie cos " Moja postac to...."Bo mi sie wydaje ze to nie jest temat do tego .I jak juz tak chcecie to dajcie se te postacie w podpis :) |
[quote=Afro]Jakbys chcial to z tym magic lvlem spokojnie moglbys isc na crypt shamblery ale pozatym filmik spoko....nie nudzilem sie :p
Mystic Videl to dziewczyna :) |
ojej ludzie.... czepiacie sie wszystkiego..... hehehe :P
|
Hmm..jest to jedna z wielu krypt. W tej akurat nie ma Shamblerow ale co do expa i loota chyba nie mozna narzekac (mialo sie gorsze hunty). Qmpel nawet poza teleportem znalazl Ancient Shielda w tym samym dniu ;) Wkrotce nastepny film powstanie-tym razem ja bede go krecic ;p
|
Miejscówka fajna, ale filmik nudny bo ciągle to samo, myślalem że pokazesz nam potwory w jednej krypcie i pojdzecie do następnej ale wy tam expiliście :/
Nie masz mnie na vipie :> hrhrhr @down sry zapomnialem ze to królik filmował |
Hmm..Przeceiz to Bunny filmowal ;p
Btw. to miał być tylko taki filmik pokazowy. No...i chodzimy tam tylko dla loota- b. czesto rare wypadaja ;) |
Troche nudne i monotematyczne chodzicie ciagle w kulko i klepiecie to samo.
Po za tym takim drutem to ty tam sa m mozesz juz chodzic po co bloker ;/
|
@Zdzichu
Cóż..poszlismy tam dla przyjemności. Wystaw jakiś swoj film to z checia go objerze- napewno nie bedzie taki nudny i monotonny jak nasz. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:13. |