Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Moje multum problemów (help) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=28830)

therifler 11-03-2005 21:21

Moje multum problemów (help)

Sory za taką nazwę tematu, ale mam 38 stopni C (z nerwów) i nie wiem jak to sprecyzować...

Kolega miał racje, zanim zaczełem grać powinienem był się posłuchać...
Ta gra mi zniszczy nerwy...

1. Lagi - Mam z tego powodu 4 dedy w tyg...
2. Chamstwo w grze - Ludzie kradna mi rzeczy jak ide i posuwam sobie bag...
3. Ktos przywoluje sobie jakieś potwory i one atakuja ludzi...

Mam tego serdecznie dość, myśle o tym aby z okna (na serio) skoczyć bo się grać nie da... Najpierw kradną mi godzinny dorobek w drobnych przedmiotach które chciałem sprzedać, później jakiś kutafon w mieściue MinotauraGuarda zrobił i guard mnie zabił... Wrrrr.... Dziś miałem już z 4 dedy... To mało? Zapłaciłem haracz 1000gp za to że gościa chciałem zamordować (on zabil mojego minotaura)... Wrrrrrrr....... I jego kolega kazał, albo dead (jaki maiłem wybór)? Jestem spłukany i znowu na 11 lvl a miałem już 12 i niewiele mi brakowało do 13... :(

Weźcie kur..........de pomóżcie... Ja się załamę ;(

powrót vavca 11-03-2005 21:25

A co my mamy zrobić???Płakać??
Ps.dam rade :nie grać w tibie:)Ja jakoś już 2 tygodnie nie gram :]

Welshaire 11-03-2005 21:25

Jak ci się gra nie podoba - nie graj. To normalne. Jak ci sie program w telewizji nie podoba to tez chcesz z okna skakac? Nie, wylaczasz TV albo przełaczasz na inny. Tak samo tutaj...

elite 11-03-2005 21:30

O jakie ro straszne pasc na 12 levelu... -.- Jak kiedys zginiesz na 50+ levelu bez blessow, powiedzmy bez pacca to wtedy zobaczysz ze dead na 12 levelu to poprotu przyjemnosc, exp odrabia sie w ciagu 1h a nie w ciagu kilku dni..

Siergiey 11-03-2005 21:32

Nie tachaj lootbagow, jak juz to kupuj parcela i pchaj loot do najblizszej skrzynki i wysylaj go do depo,
Kupuj uhy/ihy (jestes palek 11 lvl, wiec 4 mlvl powinienes miec) zeby leczyc sie gdy ktos zaatakuje,
Nie zwracac uwagi na debili,
A powodem lagow moze byc slabe lacze/amerykanski serwer,

Na jakim swiecie grasz?

therifler 11-03-2005 21:35

To tak:
1. Gra mi się b. podoba tylko te debile w niej to przesada..... wrrrrrrrrrr
2. Jak sie wysyla do depo ze skrzynki???? :D
3. Jestem na Pytherze :D

Siergiey 11-03-2005 21:41

Oks, problem lagow rozwiazany: pythera amerykanski serwer, daleko od polski, dlatego ci laguje. Przerzuc sie na niemiecki.

Parcel. W zaleznosci od miasta, parcele kupuje sie gdzie indziej: Venore, Carlin, Thais: poczta jest w depo. Rozpoznasz ja po niebieskich skrzynkach. Takie same niebieskie skrzynki, porozrzucane sa po miastach.
Zeby wyslac parcel kupujesz nowy (zawsze! znalezionych nie da sie wysylac)
i dostajesz taka paczke i karteczke. Na karteczce pizesz swoj nick, pod nickiem miasto, i wkladasz karteczke do paczki. I tak masz juz zaadresowany parcel. Do niego pakujesz co chcesz i wrzucajac go do niebieskiej skrzynki wysylasz do adresata.

Dobrym wyjsciem jest kupywanie parcela na poczcie niedaleko mostu dwarfow i stamtad wysylanie go.

therifler 11-03-2005 21:48

Eno, eno ;) wielki fenxik :D
Ps. nie trzeba mi tłumaczyć jak nobowi jak działają skrzynki, widziałem że się da wysyłać, tylko myślałem że wyłącznie do domków :D widocznie - mylilem się :D spoko wiadomości, a lagi to nie wina połączenia ale tego że w sieci jestem :D

wogule już mi lepiej, zaraz bede nadrabial... alestracić 1000gp to już było wykfintne moim zdanie, co można jeszcze zrobić aby bezpiecznie było? :>

I jak wyeliminować debili? :)

ripper 12-03-2005 09:00

ffs

I po co jęczysz? Nooby i Pk zawsze byli, są i pewnie będą. Nie da sie ich wyeliminować. A ty noś IH/UH ze sobą to będzie Cie trudniej zabić -.-

Wyzzer 12-03-2005 11:09

W takim razie zapraszam gdzies do mnie: Antica, Azura, Trimera, Titania.
Imiona (kolejna): Cahir de'Inferno, Cahir de'Acaria. Master Cahir i Uho'Cahir
(levele nie zawysokie, wszystkim trenie, ale jakbys co kolwiek potrzebowal to powiedz).

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:56.