![]() |
Sprzedaż mięsa na mainie
W skutek nieszczęśliwego zbiegu okoliczności, a może przez moją bezdeną głupotę ;) straciłam życie jako poczatkujący mag. Straciłam też broń i pieniądze. Jak wiadomo początkujący mag jest postacią dość słabą w walce. A jeszcze bez ekwipunku? Pytanie brzmi: czy można na mainie sprzedawać mięso? U jakiegoś NPC? No bo żeby rozwijać postać muszę kupowac czary. Żeby kupowac czary potrzebuje pieniędzy. A żeby zdobyć pieniądze muszę zabijać. A jak zabijać bez broni? Mogę ją kupić. Ale do tego potrzeba kasy (czyt. powyżej :/) Chcę zabijać króliki i inne takie, żeby sprzedawać mięso i potem coś kupić Jakiś mieczyk albo cóś. Mieszkam w Velore i bywam w Thais, ale wolę sprzedawac w Velore bo jestem częściej. Czekam na jakieś wskazówki.
|
Hmm wiem, że w Kazordoon jakiś NPC skupował food. Niestety nicka nie pamiętam. Tam ich niewielu jest ale miasto jest niebezpieczne ^.- lepiej samemu tam nie chodź bez broni bo jeszcze spotkasz jakiegoś dwarfa i zaliczysz kolejny zgon. Najlepiej poproś jakiegoś gracza o trochę gotówki- szanse nikłe ale jakieś zawsze są.
Na jakim serwerze grasz? |
Podaj server na jakim grasz, może będe Ci w stanie jakoś pomóc. Sprzedarz mięsa to słaby zarobek.
|
w Ab i Carlin są sklepy z jedzeniem; bodajze jeszcze w nordic port
droga z venore do ab jest bezpieczna (nie licząć mostu dwarfów :) i czasem zlurowanego gs ) poszukaj tez sklepów na mapkach tu na głownej stronie tibia.pl znajdz cos w rodzaju sklep z jedzeniem czy cos |
Cytuj:
@Up W Carlin, AB, Northporcie sa sklepy z żarciem ale nie da sei go sprzedawać tam. |
cd przygód :D
Witam! Dzieki za wskazówki :) Szczęśliwie wszystko się już ułożyło Mówiąc w skrócie pomógł mi pewien sympatyczny młodzieniec ;) Aktualnie jestem już na uwaga:11lev! :cup: i pnę się w górę Magic chyba 9, albo10. A serwer to Danera. Pozdrawiam wszystkich :D
|
Napisz do mnie to dam ci jakies fajne eq. Ostatnio mialem naplyw gotowkii tez jestem wlasnie na darenie.
|
Co to, jakaś mania odświeżania starych tematów?
Ten ma już trzy miesiące... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:19. |