![]() |
HELP!! ocb? minotaur pyramid!
Witam mam wielki problem ...
chcialem plynac sobie na darashie wiec pierw tak jak zawse do vonere z venore na ta darasihe podchodze do kapitana mowie hi darashia <-- nie weim czy teraz dobrze to pisze ;P yes i wyladaowalem na minotaur pyramid ... na statku juz mnie powitalo stado szkieletow i ghuli + ghoust jestem druidem bez runkow zadnych.... Boie sie uciekac bo nie wiem co mnie moze dalej spotkac? Co mam robic ? OCB? Plz czekam na rady .. (nie chce pasc...) |
wylądowałeś na Ghost Ship -.- to atki statek z trupami na powiezchni jest 5 szkieletow i 2 ghule przy teleporcie ghost a pod pokladem chyba 2 DSy i 2 vampiry a to ze wylondowłeś w Mino Pyramid (!!!) to pewnie bug jakis.
Daj Full DEF i kamikaze do teleportu lecisz na Ghost Shit |
tylko gdzie jest ten teloport? :/
|
on wylodowal na ghostship, tylko nazwal to sobie "minotaur piramid".
|
omg teleport jest na drugim statku tam gdzie jest ghost czyli tam gdzie jest ster czy jakoś tak :D
|
sprawdzilem na mapie w tibi nie mam odkrytego terenu.... ale jestn nad darashina .... zobaczylem na tibia.pl na mapie i jestem wlasnie tam gdzie na mapie jest minotaur pyramid...
|
eee to jest niemozliwe!!! to raczej bug!
|
Dobra juz uciekalem dzieki za info z teleportem 10 hp mi zosatlo mnie mnie ghule zablokowaly :/ ale mialem 1 uh
a no zeczywisice ghostship nie zauwazelem tego na mapie ... :( Ale weicie ja mam pacca 2 dni dopiero ... wiec mnie zrozumcie |
Powiem ci tak masz wielkie szczęście że trafiłeś na ghost ship ja trafiłem tylko raz jak płyne na darashie to mam ze sobą zawsze 3 bp hmm, z 2 bp gfb, bp uh i na wszeli wypadek bp sd :D
|
Ehh.. Ja ostatnio zrobiłem se nową postać na pandori płynę na darashie a tu ghost ship i lurniente potwory pod schody;/ ale na drugi dzień po save sever przebiegłem szybko przez statek i wlazłem do teleportu miałem 20hp:D
|
ja tez tam chce :D mogłeś screena zrobić jak tam jest.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
No mialbym jak bym wziol runki ze soba :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:07. |