![]() |
Narada w Imladris
O to kolejny fake z władcy był robiony na szybkiego więc jaki¶ najlepszy nie jest
http://img14.exs.cx/img14/7855/narada6va.png |
Bardzo podobaj± mi sie twoje fejki ! Jak dla mnie robisz jedne z najlepszych na forum , tylko staraj sie troche ładniej te chopki kolorowac ;)
More plx(0r) |
I znowu LOTR ;) Fake wykonany bardzo starannie :) Jest naprawdęestetyczny i przejrzysty :) Tak trzymać :)
|
Dzięki, wł±¶nie pracuje nad czym¶ nowym z LotR'a
|
Ładne tylko ten samuraj z outfit pacc jakis zwalony zielony kolor i jakby nie narzucony na niego:P
|
ładne, ładne, rób więcej fake'ów z LOTR'a, ale ta narada nie była w żadnym Imladris, tylko w Rivendell
|
Strasznie mnie bol± oczy od tych pokolorowanych postaci.
Krzesła Ľle powklejane. Kafelki na trawie także. Niektóre z postaci takżę Ľle stoj±. Moja ocena: 5/10 |
Dawaj Bogdan Dawaj
|
Hobbity s± niższe od krasnoludów.
|
smieszny screen. na serio. tylko tyle da sie powiedziec. ocena pomyslu 7/10 ocena pracy 8/10
|
Ten koles w zielonym kubraczku dziwnie troche wygl±da
|
Cytuj:
Imladris = Rivendell O ile dobze pamiętam Imladriss to nazwa Rivendell w języku ludzi z Gondoru... Boromir przybyl do Elronda po rozwiazanie zagadki : ZnajdĽ miecz który był złamany imladris kryj± go jary Tam lepsza znajdzie się rada NiĽli Morgulu czary Tam też się znak ukaże Ze bliska już jest godzina Lsni zguba Isildura Niziolek się nie ugina I faktycznie Narsil potem został przekuty w Rivendell (nie w Powrocie Króla jak to było w filmie lecz w czasie gdy drużyna tam była i była narada). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:20. |