![]() |
Czemu...
Mam pytanko nie wim czy było już zadawane ale...
Czemu u paladyna strzaly/bełty sa tam gdzie daje sie pochodnie a nie tam gdzie tarcze... moze to pytanie jest głupie ale czemu tak i czy nie mogli by tego zmienic przy nastempnym updacie... :] Powiedzcie czy nie wolelibyście mieć pochodni w reku gdy biegacie palem z kusza/lukiem?? :p B) |
Wolałbym mieć strzały w ręce.
Ale kusza i łuk to bronie 2-reczne i dlatego !! :evul: |
Cytuj:
No wiem że 2-ręczna ale w wiekszości grach w które grałem tam gdzie tarcza tam sie dawało kołczan ze strzałami czy bełtami :p B) i pal bez światła to troche sux.. wiem że można se puścić Utevo Lux albo Utevo Gran Lux ;) ale po co tracić mane na światło jak można se coś innego zrobicna np. strzały czy bełty B) |
Wyobrazasz sobie w zyciu realnym bieganie z kusza w jednej rece a z pochodnia w drugiej?:P
Moim zdaniem powinno zostac tak jak jest, Palkom pozostaje toczenie pochodni przed soba no i swiatelko :) |
A jak wyobrażasz sobie, zęby sięgać na plecy do kołacznau po strzałę, mając jednocześnie pochodnię w ręku??
Ta gra przynajmniej stwarza pozory realistycznośći. |
Cytuj:
Cytuj:
Pozdro T. |
Cytuj:
Widze że chyba nie grasz palkiem to nie wiesz jak to jest ciągnąć torach albo ciagle puszczać światło ale tego to już nie bede komętował... :p Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
No, to wszystko jasne, teraz tylko napisz maila do CIP-Softu, oczywiscie nie dostaniesz odpowiedzi, ani nic to nie zmieni, ale mozna sprobowac, nic nie zaszkodzi :)
BTW. Gralem palkiem ale mi sie znudzilo to trenienie, przezucilem sie na druta :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:55. |