![]() |
Gdzie w THAIS można expić !!!!!!!!
mam lvl18 skille 71\70. gdzie w tahis moglbym expic i na czym najlepiej pomozcie mi !!!!!! gdzie !!!!!!
|
W okolicach Thais sa slabe potworki, jedyne potwory godne uwagi to Cyklopy i slimy, ale proponuje wybrac sie z kolegami do Orc Fortress tam jest Hunter, Dragon, Orki Berserkery, Warriory, Spearmany,(i chyba Leadery), normalne, a takze Minosy i mino guardy i mino archery, i mino magi. Tam poprostu jest masakra!!!!!! Tylko runow duzo trzeba miec jak na smoka idziesz z takim levem.
|
moze o tym wiesz - jest taka jaskinia z cyklopami (wychodzi sie z Thais do gory, przechodzi obok takiego jeziorka i gdzies tam troszke wyzej bedzie dziura otoczona kamieniami (nie pamietam dokladnie) - tam sa trolle, a poziom nizej pod trollami cyce ;)
kiedys bylo tam malo ludzi, a cyklopow jak na 18 - ty lvl to nawet :) //Yours, |
W tej jaskini jest zejscie(drabina). Znajdziesz tam labirynt. Możesz długo kluczyć, ale w koncu wyskoczy coś, dzięki czemu bedziesz miał duuuuużo ekspa :D
|
"duuuuuzo ekspa" = dl?
ktos mi kiedys wkrecal ze pod ta jaskinia jest dl - zreszta ja tam nawet zadnej drabiny nie widzialem :D //Yours, |
Gratz :P
Kurde niezly jestes 18 lv 70/71 ja mam knighta na 25 i mam 68/67 :( i tez jestes w thais...chodze na mino archery,berserkery,mino guardy,cyce,beholdery i na dragi ale to w dwie osoby :) :P
|
Do Thorinka
Czyatająć twoją wypowiedź wysaje mi sie z emowiać z druga osbą milaeś na mysli mnie tak mi siew wydaje ja bym chetnie zosatl twoim przyjacielem moglibysmy razem chodzic na potwry
CO SĄDZISZ NA TEMAT !!!!!!! ODPISZ MI NA TEAMT !!!! |
Cytuj:
@Thorinek i mandi - dogadujcie sie na PW (privat message). Zamykam. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:50. |