![]() |
Eternal Oblivon Demon Quest Solo!!!!!!!
http://www.hosted-forum.com/index.ph...=post&id=11883 link zostal wziety z Forum RoD-a na Eterni co tu mowic 182 knight 9mlvl xD 109/107 skille POPROSTU TRZA OBEJZEC
|
coś mi sie nie chce wieżyć, dlaczego nie ma rozszeżenia *.rec?
|
Ekhm...
Filmik za*****bisty, ale czy przypadkiem to nie jest Quest Spoiling?!?!?!?!
Jestem drugi!! :cup: |
Plik ma rozszerzenie rec* lecz ja wole tego niezasysać bo to troche podejrzenie brzmi (lvl 180+ skile 100+ itp.) .Niechcę nikomu sugerować że keylogger ale lepiej sprawdzić to jakimś anti virkiem :P
Mam zrozumieć że ten najtek wykonał sam tego questa??.... [EDIT] omg.. jednak się myliłem:P Film można śmiało ściągać . GZ wykonania questa oile to twoja postać;p |
Tak.Wykonal sam tego questa.I nie ma zadnych keylogerow o cyzm wy mowicie? -.-
|
Conecting to the game world...
I lipa... |
Ooooooooo LOL... Waste?? :) Filmik Fajowy B)
|
ale w.y.j.e.b.a.n.y filmik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
|
Z.a.j.e.b.i.s.t.y filmik gratz dla tego pana.Przydał by sie nam ktos taki w Dark Side :] jak by to bylo na antica :D
|
Fajny film ale Mediota Del'Toro zrobil go na na 110~lv
|
OMG super .A skile i mlvl normalnie cool
|
Filmik Super,
Hail Eternal,Hail Amera :p |
Spox filmik.
A jesli chodzi o Mediote to jest palek i moze uzywac sd, a Eternal jest knightem wiec nie ma porownania |
Niechce mi sie zaladowac:/
|
filmik wypas
skanowany itp i nic niema czyscioch, aha to niejest Q/S bo nejest pokazana drpga jak tam dojc -.- tylko final room, kolo ma skile jak zeznik o.0 9 m lvl 0mg |
POdejrzane
Cytuj:
Po 1 - na eterni najwiekszy lvl to 168 Po 2 - najwiekszy sword na Eterni to 102 ;/ Niechce nic mowic ze tam keyloger jest ale bezpieczenstwa nigdy za wiele |
Cytuj:
To jest pomylka ten many gra na Amerze a nie na Eterni !!!!!!!! |
Cytuj:
@Topic Ciekawe kto mu płacił żeby im to wycyzyścił bo inaczej to uh wasted ;P. |
Cytuj:
Mediota to pall ,pall ma łatwiej ,a oblivion to knight... |
Cytuj:
Jak bys niewiedzial to Eternal Oblivion to 180+ elite knight i ma najwyzsze skille na Tibia 109/107 :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:24. |