![]() |
Lich
Nagralem Jeden z Lichow... (na naszym dlozszym Huncie) akurat ten nagrywany byl troche hardcore bo razem z vampem podlazl i malo niepadlem ;) ale udalo sie.. ogolnie loot lipny... ale moze kieedys :) moze next time nagram caly hunt nietylko jednego licha....
http://rapidshare.de/files/847846/licz.rec.html BTW niepisac ze to keyloger czy cos bo mnie szlag trafi... rapidasare taka ma koncowke... |
Ogolnie Gratzzz ale bylo ciezko ze 3 razy na red sie uhnales i pare hitow typu You lose 167 hitpoints due to an attack by a bonebeast niezle niezle :)
|
Nice filmik. Wiecie, że nigdy ni widziałem filmu z Lichem? O.O
|
Najs Filmik Najs... Tak wogule wszystko z pacery jest za***iste :) Lepiej sie szybciej uhac niz zeby potem lootowali cie :P
|
wiedzialem, ze lich jest silny, ale nie az tak......
|
Dawno mnie nie bylo ( cale 2 dni)a sie tych filmow namnozylo :P
Wreszcie filmiki z pacery nie ogladalem jeszcze ale napewno gratz dla Topora:P |
Topor tylko mi nie mow ze hunciles Lisze bo wiezysz w to co napisali na tibianews :P dla mnie totalna bujda bo tamta rzecz jest raczej z questa(ta o ktorej mi wspomnailes wtedy)
btw nice filmik zreszta ogladam kazdy Twoj ;) aha i special pozdro dla mojego czlowieka Straznika :) |
Bardzo fajnie ;) Ledwo, ledwo przezyles, ale jednak.. jeden z tamtych gosci mowi, ze Cie UHnal.. jesli tak, to zawdzieczasz mu zycie ;)
L00t rzeczywiscie troche lipny, jak na takiego potworka.. |
Nareszcie cos innego niz dragon czy demon. 8o
Gratz, jeszcze nie obejrzalem ale juz czuje, ze bedzie dobry :) |
No topor, miales cieplutko, i to nawet bardzo ale ty i tak wymiatasz :P
Fajny film i tak jak Tobi powiedzial: z pacery najlepsze sa filmiki btw: thx za elf fortress ( chyba zle napisalem ) :P |
Fajny fillmik ale dlaczego tylko 1 lich??Zrob filmik z calego huntu to bedzie lepiej :spam: :blazen: :axeman: :kat: :mag: :lucznik: :berserk: :2handed: :elf: :crusader: :Ork:
|
Nagram niedlugo dlozszy filmik... zadko nagrywam bo przez tibie cam mam spore lagi :S
Dopiero wrocilem z fibuli questa .. omg.. myslalem ze dead.. 3 dragon lordy blokowalem na maske xD byl Aires.. Sabuluis.. i brat (Astralny Aniol) Aaires zobaczyl 3 dle to uciekl XD (wrocil jak juz all martwe.. chyba niewiezyl ze przezyje) ale ja sie niepoddalem... ja sie UHalem i braciszek tez mnie UHal.. i przezylem.. (sabek walnal 2x UE xD) to jak narazie moj best Block.. 3x DL at once :) BTW: Ten co mnie UHnal na Liczach (Samotny Mag) to moj brat.. droga postac Astralnego :) |
powodzenia na next huncie..
|
Siema Głąbie.Tom moge zaczynac : SK****elu,H*ju,geju pedale,dziwko,suko,*******ony klocu ktory (UWAGA LOGUJA SIE NA NIEGO KOLKA OSOB)
|
Ban Plx za takie cos....
|
Sam sie zbanuj :D.Aten filmik to kompletna klapa :D
|
"Juz nic" GRatz filmiku
|
Your IP ........( :p ) is already downloading the file KnutY2005_ZoeMcLellan.avi.
Co To Znaczy Plx ;) |
troche ten char slaby ... skille masz beznadziejne....
|
Jak to ściągnąć bo nie potrafie :D :baby: Byście mnie poprowadzili DOKŁADNIE?? I jeszcze co było potrzebne do zrobienia tego filmu??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:36. |