![]() |
Wiedżmin
A nikt nie pamięta starego dobrego WIEDŻMINA??????!!!!!!!!'?''?'
Bo ja uważam że ot jest cool :D:D :D |
A może WIESMINA?? Tego z Lepperem w roli głównej.
http://www.kjasud.obywatel.pl/niemoje/wiesmin.jpg |
Fakt, film był do dupy, ale jak zam Eldiana to miał na myśli RPG, a to juz inna bajka.
<post nabity> |
No właśnie RPG a nie film :P
|
Film totalnie zawllili moim skromnym zdaniem. Ale reszta jest cool :)
|
Racja , film był totalną klapą (Kto to widział : Gumowy smok zabawka) :O . ale jeśli chodzi o "Wiedźmin :Gra wyobraźni" , albo o książke to rzeczywiście spox ;]
|
Jak dla mnie Wiedzmin to arcydzielo wieksze od Wladcy Pierscieni.100 razy lepiej sa opisane walki i wogole zajebista historia.Naprawde chyle glowy przed Sapkowskim,dla mnie to najwieksze marzenie napisac cos takiego...Ale nigdy sie nie uda...
Aha i ma powstac rpg albo gra akcji z Wiedzminem w roli glownej...:D:D:D |
Wiedzmin: gra wyobrazni (RPG) (niedługo 2ga edycja!!) www.wiedzmin.rpg.pl
The Witcher (narazie wiecej nie wiem o tej grze :( ) ----------------------------------------------------------------- edyt By Magus Chyba raczej "the Witchman" |
pewnie ta gra to bedzie wielki crap ale pożyjem y, zobaczymy...
|
A skoro przy temacie dajcie jakiegoś krasnoluda wojownika (Karte postaci). Masz rację Scocerer z 2ed będzie cool !!!!!!
|
Film sux, książka bardzo ciekawa, lecz Wiedźmin Gra Wyobraźni, to jeden wielki syf 8) Warhammer rulz. :D
|
/me slaps Starkey with a "HERETIC!! UNBELIEVER!!" words.
PS> czy Starkey ma cos wspólnego z Sharkey ???? |
Scocerer prosze jaśnij bo nie rozumiem o co ci chodzi?
|
Cytuj:
Pomimo tego "Wiedźmin" to też arcydzieło. Znalazłem jakiś czas temu w starych "Fantastykach" [z lat '80] jego pierwsze opowiadania - perełki. |
Elaine blath,Feainnewedd
Dearme aen a'caeme tedd Eigean evelienn deireadh Que'n esse,va en esseath Feainnewedd,ekaine blath! Książka fajna bo ma dawke humoru jak z tym "Diabołem" co zamiast dać mu kilka kulek dali mu całe worki i jak zwykle Jasker dostał w caban:) ,Jeszcze fajna była książka jak Gerald się żenił:) |
Villen "Diaboł" też był fajny ale "dżin" albo "strzyga" albo "Żłoty smok" lepsi byli.
|
ehh, nie ma roznicy co bylo lepsze, cala seria byla lux :D i nie ma sensu sie tutaj sprzeczac ktory autor byl lepszy, Tolkien czy Sapkowski, obydwaj byli swietni i napisaly swietne ksiazki.
Co do filmu, to nie ogladalem, ale po wypowiedziac roznych osob wiem ze nie mam co zalowac :] A w Wiedzmina: gre wyobrazni nie mialem jeszcze przyjemnosci grac, i przylaczam sie do Straykeya :WARHAMMER RULEZ!! |
A jaki jest adres e-mail Maga?
I gdzie na stronie mozna kupic 1 dodatek do wiedzmina? |
O co ci chodzi????????Błedne dane jakie błędne dane????????/
|
yyy...
wg mnie tylko książki (jakielkolwiek serii - Wiedźmina, WP, Harry) mają w sobie to "coś" czego nie ma np. ekranizacja lub gra... mają magie, klimat i wszystko to co potrzebne jest aby zatonąć w lekturze... a ja jestem na etapie Czasu Pogardy po raz... 2 :P pozdrawiam |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:11. |