![]() |
Kocham Piwko
Nakrencilem ten film z myslom o wszystikch pijakach :P
http://rapidshare.de/files/854239/ko...y____.rec.html |
Chyba wpadnę w depresję i zamknę się w kiblu na 2lata. NASTĘPNY keyloger.
Ludzie czy wam się nie znudzi, wchodze na taki temat patrze na date dołączenia, czasem na rozszerzenie i wiecie co ? Szlag mnie trafia. Błagam zróbcie coś np: Ban na IP, albo odrazu donoście na ten szajs, a nie leży i zasycha jak gówno. |
na jakiej podstawie twierdzisz ze to keylogger? bo plik ma rozszerzenie .rec
|
Głównie chodzi mi o date dołączenia, ale rozszeżenie *html* troche mnie zraża do plików.
|
Kolega OLOL ma tym razem rację, gdy wejdziecie w link, automatycznie ściąga Wam się do komputera trojan, nie testować bez fire walla.
Mam Norton Internet Security, w momencie wejścia na stronę pojawia się komunikat o zatrzymanym trojanie. Testowane kilka razy. Ban dla Gerzesztofa plx? |
na rapidshare nie da sie "czystego" pliku dac, zawsze jest rozszerzenie html i po wejsciu na strone dopiero mozna cos sciognac.
|
Cytuj:
Ahahahahahah... Normalnie spadłem z krzesła... Wstałem ... Przeczytałem i znowu Lezałem!! Człowieku jestes ŻAŁOSNY!! Gdybys choc troche sie znał, wiedział bys ze keylogger to to niejest... Kazdy Plik Umieszczony Na rapidshare ma takie rozszerzenie... @Topic: LOL... Dziwne... 12:12 Serius Michal: krece film 12:13 Serius Michal: o pijanstwie |
Eeee, według mnie to normalny filmik. Na rapidshare zawsze jest tak. Filmik mi odtwarza. To na 90% nie jest key logger, bo nawet rzaden antuwirus nie wykrył tam jakiegoś świństwa. Mam też Firewalla i nie miał nic przeciwko ściągnięciu tego.
PS. Filmik nie za fajny ;) . |
zaryzykowalem i sciagnelem raczej nie ma key loogera ale film jest NUDDDDDNY !! nie warto nawet sciagac
|
Pscelarka
Ej co wam chodzi z tym fire wallem ja mam go i jak moge sprawdzic jakis prik czy jet zarazony plx HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
Cytuj:
EDIT: Zapomniałbym ocenić ;P : Do kitu ://.. EDIT2: @Down A moze zdecyduj się w końcu czy napiszesz do mnie w topicu czy wyślesz mi pw? Odpowiedziałem ci w pw, teraz mi się nie chce pisać ;P. |
NIE UMIECIE CZYTAĆ ? Przecież pisze że chodzi mi o date dołączenia. @re.up:Zamiast zwrócić mi spokojnie uwage musisz mnie wyzywać ?
@paladini: Faktycznie niepotrzebnie przyczepiłem się do *html*, ale głownie zwróciłem uwage na date dołączenia. |
Ok... Jesli Kazdy Bedzie Myslal Jak OLOL to kazdy Nowy Na Forum zamieszczajacy filma jest Hakerem!! Strzezcie sie newbie.... OLOL Nadchodzi... Zgroza X(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:05. |