Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Kocham Piwko (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=29049)

Gerzesztof 13-03-2005 10:56

Kocham Piwko

Nakrencilem ten film z myslom o wszystikch pijakach :P

http://rapidshare.de/files/854239/ko...y____.rec.html

OLOL 13-03-2005 11:10

Chyba wpadnę w depresję i zamknę się w kiblu na 2lata. NASTĘPNY keyloger.
Ludzie czy wam się nie znudzi, wchodze na taki temat patrze na date dołączenia, czasem na rozszerzenie i wiecie co ? Szlag mnie trafia. Błagam zróbcie coś np: Ban na IP, albo odrazu donoście na ten szajs, a nie leży i zasycha jak gówno.

Scream 13-03-2005 11:12

na jakiej podstawie twierdzisz ze to keylogger? bo plik ma rozszerzenie .rec

OLOL 13-03-2005 11:14

Głównie chodzi mi o date dołączenia, ale rozszeżenie *html* troche mnie zraża do plików.

Brave 13-03-2005 11:26

Kolega OLOL ma tym razem rację, gdy wejdziecie w link, automatycznie ściąga Wam się do komputera trojan, nie testować bez fire walla.
Mam Norton Internet Security, w momencie wejścia na stronę pojawia się komunikat o zatrzymanym trojanie. Testowane kilka razy.
Ban dla Gerzesztofa plx?

Scream 13-03-2005 11:36

na rapidshare nie da sie "czystego" pliku dac, zawsze jest rozszerzenie html i po wejsciu na strone dopiero mozna cos sciognac.

Palladni 13-03-2005 12:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez OLOL
Chyba wpadnę w depresję i zamknę się w kiblu na 2lata. NASTĘPNY keyloger.
Ludzie czy wam się nie znudzi, wchodze na taki temat patrze na date dołączenia, czasem na rozszerzenie i wiecie co ? Szlag mnie trafia. Błagam zróbcie coś np: Ban na IP, albo odrazu donoście na ten szajs, a nie leży i zasycha jak gówno.

Ahahahahahah... Normalnie spadłem z krzesła... Wstałem ... Przeczytałem i znowu Lezałem!! Człowieku jestes ŻAŁOSNY!! Gdybys choc troche sie znał, wiedział bys ze keylogger to to niejest... Kazdy Plik Umieszczony Na rapidshare ma takie rozszerzenie...

@Topic: LOL... Dziwne...
12:12 Serius Michal: krece film
12:13 Serius Michal: o pijanstwie

Radek 666 13-03-2005 12:05

Eeee, według mnie to normalny filmik. Na rapidshare zawsze jest tak. Filmik mi odtwarza. To na 90% nie jest key logger, bo nawet rzaden antuwirus nie wykrył tam jakiegoś świństwa. Mam też Firewalla i nie miał nic przeciwko ściągnięciu tego.
PS. Filmik nie za fajny ;) .

Foq Soul 13-03-2005 13:00

zaryzykowalem i sciagnelem raczej nie ma key loogera ale film jest NUDDDDDNY !! nie warto nawet sciagac

pscelarka 13-03-2005 13:06

Pscelarka

Ej co wam chodzi z tym fire wallem ja mam go i jak moge sprawdzic jakis prik czy jet zarazony plx HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Thero 13-03-2005 13:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Brave
Kolega OLOL ma tym razem rację, gdy wejdziecie w link, automatycznie ściąga Wam się do komputera trojan, nie testować bez fire walla.
Mam Norton Internet Security, w momencie wejścia na stronę pojawia się komunikat o zatrzymanym trojanie. Testowane kilka razy.
Ban dla Gerzesztofa plx?

OLOL Jest idiotą, ma zrażenie do plików .html, a to jest po prstu taki server z którego się ściąga, mam też, nawet o dziwo (O zgrozo!) ściągnąłem plik *.rec. Noi nawet podstęopnie zfakeował filmik, że wygląda jak prawdziwy. Istny "hakier"..

EDIT:
Zapomniałbym ocenić ;P : Do kitu ://..

EDIT2:
@Down
A moze zdecyduj się w końcu czy napiszesz do mnie w topicu czy wyślesz mi pw? Odpowiedziałem ci w pw, teraz mi się nie chce pisać ;P.

OLOL 13-03-2005 14:24

NIE UMIECIE CZYTAĆ ? Przecież pisze że chodzi mi o date dołączenia. @re.up:Zamiast zwrócić mi spokojnie uwage musisz mnie wyzywać ?
@paladini: Faktycznie niepotrzebnie przyczepiłem się do *html*, ale głownie zwróciłem uwage na date dołączenia.

Palladni 13-03-2005 15:01

Ok... Jesli Kazdy Bedzie Myslal Jak OLOL to kazdy Nowy Na Forum zamieszczajacy filma jest Hakerem!! Strzezcie sie newbie.... OLOL Nadchodzi... Zgroza X(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:05.