![]() |
Gmy
|
Piekny screen
no wkoncu GM musza sie gdzies wyrzyc a gdzie jak nie na OTP (czyz nie :P?) PS. Ladny hit GM :P |
to bylo naprawde?o co im chodzilo?kapcie zgubili? :D
|
tak
To prawda widzialem takie cos to swait lunara i test server :P Tam jest eladora ;] po tym poznalem lunare ;]
To byla prezentacja itemek na tescie ;] |
dzieki ale dlaczego kapcioszkow dac nie chcieli? chyba za bardzo przywiazani :D
|
tak to bylo naprawde ale na test serverze to nie byl OTS bo to thais :PPP
|
Ots ;]
hehhe fajne s± OTS wszystko mozliwe bylo by ciekawe jak by to sie stalo na real serwer a nie na OTS :) ;) :p
|
hehe
fajny ss ;) :)
|
ej oludzie to nie jest otserwer . to bylo pare test serwerow prawdziwej tibi temu, te Gmy zabijaly za strzalem nawet 100 lvl (moj kumpel z caffe padl niezdazyl nawet exori walnac...) , a to nie byly prawdziwe GM'y tylko jakby potwory ktorych sie nie da zabic....
|
Cytuj:
Topic: zajefiste paputki ;) |
Gratz ss :)
Ach te Gmy :confused: |
Cytuj:
|
lol
Cytuj:
to jest na TEST SERVER! na tibi przed update! sam tam weszlem na 45+ elite i padlem od 1 hita to byly potworki na ots a co tam robil ancient scarab? test nowego potworka nie grales nigdy na tescie? gdzie biegaja sobie po miestach demony itp? omg =/ nice ss :P sam taki mailem ale nie kce mi sie go tu dac |
Spoko screen se przynajniej bede mugl go wzi±ć jako tapete na pulpit :)
Nick:Zakon Wymiata Lvl:35 Profesja:Paladyn Server:Azura Skills:71/50 Mlvl:13 |
Dzieki :)))))))))))
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Czy my Cie bluzgamy?Rofl..... nie płacz przytul sie do mamusi... |
Ja was ludzie nie rozumiem....po co dajecie screeny z tibia.de..-.-'
|
LOL?!?!!? Z TIBIA DE?!?! TO SA MOJE PRYWATNE SCREENY I POKAZ MI GDZIE NA TIBIA.DE JEST PRINCE JOGERT LUB JOGURT (mialem namlocka)
a to dowod http://i2.photobucket.com/albums/y39/Vixid/ban.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:01. |