![]() |
25 master + 2 fd = BAN xD
Krotko mowiac MASAKRA w thais wykonana przezemnie (25 master), prowadzaca do bana na miesiac =P
--->SCIAGAJ <--- Ps. Dark misticor! sry niewidzialem cie xD Milego ogladania i comment plx. 8o LINK JUZ DZIALA!! PLZ SCIAGAJCIE I COMMENT!!! |
Gratz! xD
Niezly filmik ;) More plx! 8o |
xD
No to jesli juz dziala to sciagajcie, ogladajcie, i KOMENTUJCIE plzz! warte sciagniecia!
|
Gz
czlowieku to jest najlepszy filmik o PKowaniu jaki widzialem wielkie GRATZ 8o :cup: :D Dawaj wiecej takiego shitu za***iste:D
|
Powiem tyle... Sciagnolem jako jeden z pierwszychu ( You know why :P) Filmik Fajny... Widze "odkupiłeś" sie w oczach tego ziomka co cie huntował B)
Ciekawy Filmik, naprawde good. Szkoda ze niewyszukiwałes ofiar bo zabicie 15 lvla to nieproblem :evul: Anyway... More :) @Edit: Cytuj:
|
co tu dużo mówić:
całkiem całkiem :P |
Thx że link poprawiłeś .Coolfilmik dawaj more
|
pk? :(
dawaj bogdan dawaj wiecej komus sie nudzilo... to nie bede ja... ;] |
[quote=Palladni]Powiem tyle... Sciagnolem jako jeden z pierwszychu ( You know why :P) Filmik Fajny... Widze "odkupiłeś" sie w oczach tego ziomka co cie huntował B)
Ciekawy Filmik, naprawde good. Szkoda ze niewyszukiwałes ofiar bo zabicie 15 lvla to nieproblem :evul: Anyway... More :)[quote=Palladni] heh... Bylem w takiej furii ze niepatrzylem na lv xP. no fakt zebym sie bardziej przygotowal to filmik by byl lepszy ;P. no ale jak juz jest to bedzie i mysle ze ten tez jest calkiem calkiem 8o ehh cytat mi niewyszedl :( plz skasowac posta |
WOW! Szczerze mówiąc filmik bardziej mi się podobał niż demon hunt albo cos w tym stylu, nie wiedziałem ze z FD'kami tak szybko można zabijać ludzi. Naszło mnie pytanie czy by nie robić maga na Infernie lub Dolerze .... :>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:54. |