![]() |
Najbrzydsza rzecz :)
Jak jest waszym zdaniem najbrzydsza rzecz i najbrzydszy potwór?
Dla mnie jest to talerzyk oraz kubek a także Lion. |
Cytuj:
Potwor - bug. |
Przedmiot- Rubbisze, golden armor, dawny crown armor
Potwór- ghul, slime |
róznego rodzaju nie potrzebne rzeczy
a potwor .... hmm przeciez nie ma ładnych |
Najbrzydsze rzeczy to:
Golden/Brass Armor (teraz wygladaja prawie tak samo. Crusader helmet Brass shield Potwor... Dwarfy po 10 godzinach treningu z nimi. |
hmmm ciekawy topic:P
a więc tak( pani od polskiego mówiła że nie wolno zaczynać od "a więc" ale co mi tam :D): brzydkie rzeczy to tak: dawny golden armor(to był wogóle złoty kolor??) obecny brass armor( poprzedni był ładniejszy. przypominał mi falouta nie wiem czemu:P) Dragon hammer(nie że jest brzydki tylko co to wogóle jest?) jest jeszcze kilka takich ale nie chce mi się pisać więcej:P a co do potworów jak ktoś powiedizał up przecież nie ma ładnych ale są brzydale i brzydale do kwadratu: pk-owcy (to najbrzydsze okazy w grze) elf( kurce to wygląda jak jakiś pijaczyna a nie elf) roty( tutaj to raczej przez to żekażdy druid ma ich po dziurki w nosie :/) |
Z przedmiotow to golden legsy, troche kijwo wygladaja jak obcisle spodnie :P
Z potworow to roty, jak pisali wyzej kazdy sorc/druid ma ich dostyc 8) |
najbrzydsze rzeczy (nie zgadzam sie ze gold armor jest brzydki! wrecz cudenko ;) ) to miedzy innymi bh shield, dark armor (to w ogole jest armor? na przescieradlo bym tego nei chcial), cooper shield, taki talerz jak na kraby ;/ leather bootsy (;p wymyslili by jakies ladniejsze, albo jakeis calkiem nowe, bo tragedia) strange helmet taki brzydasny strzasnie, jakaos tak niewiadomo z czym mi sie kojazy, ale z niczym przyjemnym, hand axe, bright sword (szoking?) taki nijaki, maly sie wydaje... wielkoscia ledwo katanie rowonuje... hmm powinien chyba bardziej sie wybijac z tlumu ;) y no styknie, sie rozpisalem ;d
najbrzydszy potwor... rotowrm ;) paskuda, nie jestem druid ale paskuda z niego bleee, a jak widze swamp trola to mi sie zygac chce x( |
najbrzydszy item - chyba bh shield
najbrzydszy potfur - gs :D //Yours, |
przed updatem najbrzydszym były brass legsy wyglądały jak jakiś kokon z robaka :) jak jakas mrówka :D tak mi sie jakos to kojazyło i to byuo strasznie pedalskie :D
|
Przed update to w ogóle jazdy były.. Crown Armor prawie jak Wasp wyglądał:P
Najbrzydsza jest Guardian Shield i Bug. |
Z przedmiotow to dawne brass legs,a potwor to beholder.
|
Mi szczur przypomina kłębek wełny :D
Przedmiot to guardian shield. Więcej kolorów już chyba dać nie mogli. |
Najbrzytsza rzecz to bh shield, jacket, a potwór to Orc
|
Wedlug mnie najbrzydszą rzeczą jest bh-shield oraz parę nieużytecznych śmieci, a najbrzydszy potwór to troll :D
WYPIERDASEK -> Knight -> lvl 23 -> Lunara |
Najbrzydsza rzecz - Tower Shield
Najbrzydszy Potwór - Giant Spider |
mi najmniej pdobaja sie :
przedmioty - brass legsy ( przed update ), beholder shield, copper shield no i bright sword, ktory jak na jeden z najpotezniejszych mieczy w grze wyglada naprawde fatalnie najbrzydszy potwor : demon plx~ |
A mi sie najmniej podoba:
Rzecz-jacket,coat Potworek-DS(tylko inny kolorek i to nie pasujacy zbytnio), ghoul, rot(chodzaca geba???) |
rzecz-plate
potwur-SLIME i beholder (ale razem ladnie wygladaja) |
Wedka przed uptade...
i jeszcze bh shield, blee :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:26. |