![]() |
Zonk na Darashii
Pewnego dnia szukałem sobie miejsca do trenowania na macro na noc, a tu taki ZONK :evul:
http://upl.silentwhisper.net/uplfold...load5/zonk.JPG |
Po 1 podnieciłeś się?
Po 2 ładny opis na 26 levie orc berserker best solo? lol powinien być gs albo drag :baby: |
Fajnie....
EEEEEEeeeeee...... no zobaczcie, kolejny typo co jedzie na mc.... X( Tylko takich łapać na gorącym uczynku i banowac.... GRRRRRR
________ MOTTO: nOObostwo się szerzy! |
Tu gdzie ty jesteś.......to ja normalnie expię 42 master sorcem.....więc N/C
Ps. U Evul Cheater!! |
::D:D spoko screen
P.S Robin napisz do mnie na gg 2595716. Jest sprawa :D |
omg... a ja sie potem dziwie dlaczego mam takie slabe skille ;(
Kazdy qwa umie na makro jechac! Ale czy poswiecisz sie dla skilla i bedziesz siedzial pare h dziennie? :O Oczywiscie, ze nie! Bo mam M A K R O !! Ps: sram gesto na takich ludzi...(sry za okreslenie) |
jakbym wiedzial co to zonk to bym skomentowal...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
-Bramka nr 1 nr 2 czy nr 3? -3 poprosze -Niestety zonk! |
Cytuj:
Łeeeeeee... Ostatnio to ja tam moim 33 master expa jade... Całkiem fajnie jest. @Topic: Wtf? Nigdy Na derefi niebyłeś?? I jeszcze to: Pewnego dnia szukałem sobie miejsca do trenowania na macro na noc, a tu taki ZONK :evul: Ja przepraszam bardzo ale mam wrażenie ze starałes sie czyms "przyszpanowac". Niewiem czym i niechcem... n00b... n00bami nazywam tylko cziterów i ludzi przeszkadzajacy grac innym. Czuj sie wyrózniony!! Sorka za duble post chciałem poprawic błedy itd. Ale cus niewyszło :) Proszę o usuniecie TEGO posta. |
Cytuj:
Łeeeeeee... Ostatnio to ja tam moim 33 master expa jade... Całkiem fajnie jest. @Topic: Wtf? Nigdy Na derefi niebyłeś?? I jeszcze to: Pewnego dnia szukałem sobie miejsca do trenowania na macro na noc, a tu taki ZONK :evul: Ja przepraszam bardzo ale mam wrażenie ze starałes sie czyms "przyszpanowac". Niewiem czym i wiedziec niechce... n00b... n00bami nazywam tylko cziterów i ludzi przeszkadzajacy grac innym. Czuj sie wyrózniony!! |
noobem jest ktos, kto uparcie twierdzi, ze wie wszystko najlepiej a w rzeczywistosci g%#*o wie. przykladem jest tu cos takiego " na grupe dsow najlepsze jest gfb" albo "witche zciagam jednym strzalem z hmm" lub "swoim 30 levelowym palem jade z sd po 300 hp w playera". kogos, kto uzywa macra, mc czy czekos podobnego, nalezy nazwac po imieniu - cheater...
|
a kto nie oszukuje w tych czasch?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
up: O, czesc Nekro :D. BTW: Ja tez ;p. I co? Jeszcze sa tacy co nie czituja ;p,
a nekro jezd my evul frent prodektor i ma leweL od bubell wyrzszy i was frzyzdgih bedzie rukowal za to rze czitujecie - n00bish rox, bejbe ;) |
Cytuj:
re up: polska jezyk tródna jezyk... |
heh
heh dobre trzeba bylo na tych ds'ach trenowac ;D
|
zonk? =( Ty nigdy nie widziales zonka chyba... :]
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:04. |