![]() |
Trzy demon hunty.
Pliki sa w ***** poniewaz sa to dosc dlugie hunty. 2 z nich rozpakowane maja ponad 4 MB, zamieszcze linki i podkreslam. Jezeli uwazasz ze jestem hackerem i roznosze keyloggery to NIE SCIAGAJ TYCH PLIKOW! I nie pisz ze sa tam keyloggi bo to pliki ***** . Jezeli bedziesz mial screena z Antywira lub fire walla to smialo pisz ze jestem hackerem. A oto obiecane linki:
http://rapidshare.de/files/707727/demon.rec.html - 111 EK & 185 MS na single & double (na dole) spawnie. Film trwa prawie 10 godzin :) Milego ogladania. (Fajnie SDki podchodza pod 1000 ;) ) http://rapidshare.de/files/759862/demons122.rec.html - 180+ EK & 121 -> 122 MS na duzym respie. (Droga na demon helmet) Film trwa prawie 2 godziny, ale jest nieustanna akcja :) http://rapidshare.de/files/750653/demons_azura.rec.html - 70 EK, ~50 MS, ~150 RP na single / double (na dole) spawnie. Filmik trwa ~200 min. Milego ogladania. I powtarzam raz jeszcze. Nie nazywaj mnie hackerem bez dowodow. NIE CHCESZ NIE SCIAGAJ! To wszystko. Signed: Losari. Edit: Nie wiem czemu, moje konto na lycosie zostalo zablokowane. Zaraz zahostuje na rapidshare. Aby sciagnac plik z RapidShare, klikamy na przycisk "FREE" na dole strony. Nastepnie odczekujemy pewna ilosc sekund, wyskakuje nam nazwa pliku, klikamy na niego i sciagamy. Mozna sciagac 1 plik w tym samym momencie z RapidShare, wiec cierpliwosci. Edit2: Wrzucilem ten filmik z lootem jako .REC . Mysle ze teraz nie bedzie problemow z odpaleniem go i ze nie bedzie sie juz wieszal. Edit3: Wrzucam pozostale 2 filmy w .REC . Have fun. |
Mogłes dodac ze jak trzeba sciagnac to "zapisz element docelowy jako....~"bo niktóry beda pisac bezsensowne posty ze linki niedziałają..... @Topic:Fajne filmiki :)
|
Aha ja juz ogladam
Jak obejye dam comenta(jesem 2 buuuuuuuuuu) |
powiedzcie prosze
Jak klikam na link i zapisz element docelowy jako to mi cos wyskakuje rze internet exploter nie morze znalesc skladnika.Powiedzcie jam mam to zapisac ??.
z gury dzienkuje |
Cytuj:
Omfg Tragedia sie stała 999 szybko normlanie tak prze***a*** ze niewiadmomo co ze jestes drugi...... @topic:Kurde ten filmik z tym niby fajnym lootem mi sie zacina po 15 minutach :( |
Linki zostaly zmienione. Wszystkie informacje w 1 poscie.
|
Cytuj:
|
Nie chcesz nie sciagaj. Napisalem to w 1 poscie. Mam slabe lacze i nie mam ochoty czekac 20-30 min az mi sie wrzucic na FTP w sumie 10 MB (Mam ISDN-a 128k)
|
Widze ze juz 50 osob mi zaufalo i sciagnalem te filmiki, ale nie widzie komentarzy. Podobalo sie? Co sadzicie o tym 3 filmiku z conajmniej fajnym lootem ?:>
|
No ludzie, bez walkow ;) 65 sciagniec i nie ma komentarzy, chyba przestane wam dawac filmiki ;)
|
OMG hackerze to jejst w rec. fak ju, my się nie damy
A tak co do filmów to fajne ( i długie) a ten film z fajnym lootem mi się wogóle nie wczytuje, czyżby "mine być n00b :? " |
Hmm, sprobuje wrzucic tego z dobrym lootem jako .rec , moze to pomoze. Ehh znow trace moj cenny czas.
|
OffT :
Noobow nie bede komentowal, wszystko dziala poprawnie, bez zarzutu, narazie mnie nie shakowali. OnT : Filmiki bardzo fajne, widzialem je kazdy po dwa razy, fajny loot. Jak mozesz to zamieszczaj wiecej, chetnie obejrze, moze tym razem warlocki czy cos w tym rodzaju. |
Filmiki świetne...Gratz, że chciało Ci się je zamieścić dla ludu :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:11. |