![]() |
krypty
czy ktos mogl by mi powiedziec gdzie znajduje sie ksiazka opisujaca polozenie krypt na ankh?
i czy na 20lv poexpie w kryptach z hmm i gfb(nie na pietrach na ktorych sa vampy, tylko troche wyzej)? czy uda mi sie to samo co na gorze tylko na 25lv? czy na 30lv lepiej expic na guardach czy w kryptach? |
ja ma 11 expilem... ;]
|
Robisz jakiegoś summona i idziesz tam gdzie są larvy i schodzisz na scaraby. Tylko nie schodz na -3 bo są ancient scaraby.
|
sir....
ty sie tak nie szczeż bo jeszcze szczeżują zostaniesz :) ontopic- dasz rade!! :P |
Cytuj:
Wiec nie odpowiadajcie mi "lepiej isc na dragi" bo taka odpowiedz mnie nie interesuje. @a nieuwazasz, ze taka osoba poprostu lepiej zignorowac? jak by nikt nie odpowiedzial modki napewno by to usunely, jak w innych postach bedzie odpowiedz na tego beznadziejnego posta + jakas sensowna tresc skasowanie tego bedzie dla modkow trudniejsze. Pozniej powstaja 3 stronicowe tematy wielkiego offtopicu, wlasnie przez takie odpowiadanie na debilne posty. |
Usuniete. Usuniete. Usuniete.
|
Kiedy miałem 20lvl i 30mlvl brałem 3 bp hmm, bp gfb + kilka explo, i expiłem tam na ghulach, skele, shamblerach, stalkerach, scarabach i było około 18k na 1h.
|
Według mnie, mimo że krypty są ciekawe, to lepiej jest siedzieć na guardach, tym bardziej jak możesz przywołać sobie mnicha. Tam na dobrą sprawę w południe jest wystarczająco szybki spawn, ale nie tak szybki, żeby od razu złoić ci skórę. W kopalniach w takich warunkach można wynieść ok. 20k expa w godzinę i dodatkowo ok. 2000 capa łupu, który może być wart ze 4k. Natomiast w kryptach musisz liczyć na gołą gotówke i zbierać brass i viking helmety do sprzedania na darashii, z czego będzie marna kasa.
|
Na 25 mozesz dobrze expic juz z fire devilem.
A na tombach zwiedz cale. I z taka sila czarow to ci się najbardziej oplaca bic ghosty stalkery mumie i ghoule omijac shamblery i scaraby, bo duzo wlozysz hmm. |
shamblery wlasnie ratuja sytuacje jesli chodzi o loot bo czesto zostawiaja 2h sword i je oplaca sie bic.....
|
@Scream
Na 1 poziomie w każdej z krypt dasz sobię spokojnie radę. Zużywając przy tym niewiele run (bo kto wali z hmm do szkieleta ;)) a na -1 nie ma groźnych stworzeń :) Na -2 raczej też, z tym, że tutaj musisz uzbroić się w hmm i gfb, reszta wydaje mi się będzie zbędna. Wiadomo summon mógły wspomóc ale exp /2 więc już nie tak kolorowo. Na -3 IMHO ani rusz bez blokera...ale nie o to pytałeś :) O reszczie typu: za teleportem nie wspominam, bo tam masz deda na bank i cię to nie interesuje :) Na pierwszym - IMO tłucze się jak na rotach, łatwo i przyjemnie w większości robiąc runki i zbierając badziewny loot. [edit] W przypadku..powiedzmy 30+ lvl, zabierz drugiego takiego samego (lvl) sorca i zamiatacie runami po całych tombach do teleportu bo sam nie dasz rady. [/edit] Jak wspomnieli przedpiści nie będzie to zbytnio opłacalne, zdecydowanie na d-guardach, żuczkach zbierzesz więcej kasy...ale i runek pójdzie zdecydowanie więcej :/ Książka...mmm QS sorry :-/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:04. |