![]() |
PK Inferna
|
Cytuj:
|
extra zadyma musze tam zrobić sobie char;]
|
To chyba nie widziales extra zadymy na infernie...
To jest male pk party... |
Doda ten avatar to Twoje zdjecie? :) :D
Swoja droga, ten koles to dziwny czlowiek. Nie dziw mu sie ze wszystkim sie podnieca, i boi sie sciagnac plik ***** bo bedzie tam masa keyloggerow! Jakby ktos chcial hacknac jego marne ~20 lvle. |
"Taki sobie filmik"??!! Jak dla mnie jest świetny :D Brawa dla Ciebie ;) Szkoda tylko, że słaby loot ;)
|
Cytuj:
|
fajne :) , ale najlepszy i tak jest avatar Doda wymiata :D taka dupa ze szkok taką to można by bylo z 2 dni posówac 8o zajefana laseczka
|
Cytuj:
Po 2. jakie party miales na mysli? Potanczycie i pozniej bedziecie sie calowac? Czlowieku, badz powazny ... Nie zgrywaj kozaka jezeli nim nie jestes. |
Cytuj:
2. Party (ta potańczymy sobie )miałem na myśli że jak tak wygląda to moge się zapoznać z nią !! Dziecko w rodzinie sobie znajdz ******* X( |
Cytuj:
@topic nie lubie filmow "pk z summonami" miales malo run, etc. wole cos w typie "bierzesz sd i idizesz na 30+" :S |
Cytuj:
:/ będzie fajnie |
Taa, bedzie... jak to sie mowi? Za***iscie
|
Tobie Olorion raz sprzedałam hmm'ki ;)
Pamietasz ?? A tak na marginesie to czy musicie sie kłucić ?? :baby: Proszę o zamieszczanie komentarzy na temat mojego filmu tak jak Olorion. A nie jeden napisze, że musi tam sobie zrobić char i reszta to komentuje... PS. To ja na tym avatarku... ;) Jak komuś się podobam to dzwonić : 0-700-880-770 :D |
Cytuj:
Juz ja się od ciebie potrafie bardziej opanować i nie woze sie po przedszkolu jak niektorzy ;) Zobaczymy jego reakcje pewnie wybuchnie zywą wsciekloscia ^^ @up :) wpierw moze obejrze i dopiero wtedy dam commenta ?:> Ze***iscie tylko ze male lvle padaly :) wez nakrec jeszcze pare ale z fd :P |
Oj Doda doda... wyrównamy rachunki zobaczysz xD dam edita jak ogladne albo na gg narq
|
:D Oki... Masz deda Supcio... :D
Tak dla wiadomosci: Ten na avatarze to jego rokstayer. Jego postac na mainie sie nazywa: Supcio Dupcio Ma Deda :D |
Filmik moze byc :p nic specjalnego ale mozna ogladnac.
Supcio a juz mysalem ze zrezygnowales z gry na inferni, chyba znowu bedziesz musial siedziec calymi dniami w depo, a wszystko dlatego ze kazda twoja postac ( oprocz ukrytego paladyna hyh ) ma debilny nick. |
To może zrobiłby ktoś temat: ,,Only Inferna". Tam se pogadamy o sprawach związanych z naszym światem.
PS.: Ja też go kiedyś zabiłem, ciota i tyle :D ,,Ładny"ten filmik. Tylko że na Infernie dzieją sie przed dp (Thais). NP: 88 Dark Rider bije wszystkich których spotka na drodze :D |
Cytuj:
wiesz co moze se starego albo starą w domu posuwaj i to ile chcesz mozesz i z tydzien hehe wybaczcie ale jak widze takie komentarze to az reka swedzi zeby odpowiedziec |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:43. |