![]() |
Powiedzcie mi cos!!!!!
chcemy isc z 3 kolegami na questa z 5 mummiami (dowiedzialem sie ze mumie paralizujom) a po drodze som 3 beholdery i mam zamiar solowac sam beholdera idze z nami jeszcze 10 druid ktury zabije mumie z gfb?
1. kolega 16 knight(star ithian) .... cos takiego 2. ja 13 knight(Lunus meximire) 3. kolega knight 13(kniskil) 4. uhmaker kniskila 10 druid (kahowip) Odpowiadajcie na pytanie: Czy go wykonamy?? ;( ;( |
Hmmm, trudno mi tu coś napisać, bo boję się tu o quest spoiling. Powiem tylko że macie za słabe levele.
|
............
:) :p Moze sprubujemy puzniej jak tam muwisz
|
Druid ma za mało życia, jak każda mumia go udeży no to leży. Ja wątpie w to, że wam się uda. Niech druid nabije sobie lvl albo weźcie kogoś lepszego ze sobą. I pamiętaj, żeby nie iśc na 3 behy tylko starać się lurować pojedyńczo.
|
ja nie chcem 3 naraz trylko pokoleji :D :] :] :] :] :] :] :]
|
z mumiami byscie se dali rady moze(jesli mieli byscie uh), ale z beholderami nie macie wiekszych szans.
|
Beholdery szybko padaja (mam na mysli GFB ) i z UH'ami spokojnie dacie rade. Ale co do tych mumii.....
|
hm.........
muuj kolega solowal beholdera na 8 lvl ze skillami 40/40 .... :p
|
ja bym z solowal beha 1 a moi koledzy reszte
|
Przed uptade solowanie beholdera na 40/40 to był pikuś...
Z bh może sobie poradzicie, pójdzie wam sporo UH-ów, GFB i Hmm. Quest wykonacie na zasadzie GFB-ROPE-UH...GFB-ROPE-UH. |
tak...
o to nam chodz
gfb-rope itam pokoleji to popadajom wszystkie :] :D |
10 druid ma 195 hp - zycze szczescia z mumiami - kazda mumia jezeli zabralaby po 40 hp to jest dead (mumie czesto bija mocniej).
|
Raczej nie macie najmniejszych szans :/
Z knightami na beho to luzikiem zarombiecie a tam jeszcze behy są pojedynczo :p Ale te mumie są tak perfidnie ustawione koło rope place i odrazu atakują biednego druta/sorca. :( Najlepiej wziać sorca z wyzszym lvl i niech sobie puści mana shield. Potem tylko GFB,rope,GFB,rope = mumie dead :p Jak narazie radzę wam się wstrzymać z mumiami |
Cytuj:
Jak mumie podejda do ropeplace to druid nie przeżyje sekundy ;) Jakby druid zrobił ~15lv to wtedy na magic shieldzie moze jechac :] |
Nie dacie sobie rady.
|
dobra muj kolega kniskill ma kolege (devil pall)czyli rysa zapomnienia on ma 31 level pal
powiedzil ze idze z nami ale musimy znnalesc blokera mumi na danubbi 19lvl+ z dobrym shieldingiem :DDD:D:D:D:D::D |
Cytuj:
Cytuj:
|
Facet powiem ci 2 rzeczy
1) Zacznij korzystac ze slownika ortograficznego (napisales muj, odmien sobie mój-moje) i nie gadaj glupot ze masz dysleksje bo takie cos nie istnieje, istnieje za to analfabetyzm 2) 1 mumia wali przecietnie 40HP a te mumie co sa tam rozwala was w 10 sekund przy duzym farcie, narazie sobie odpusccie |
Kretyn
Cie chyba po***ało jeżeli myślałes że przejdziesz takiego questa z takimi NOBAMI!!!! Życze ci powodzenia a jeżeli naprawde się zdecydujesz to jesteś głupszy do mojego młodszego brata!!!!!!!!
|
@Visni@
dziecko, dlaczego uważasz, że oni są noobami?? podaj mi 5 argumentów, na podstawie których twierdzisz, że ci ludzie są noobami @Topic a może byście skille podali?? i po podajesz imiona, myślisz, że bh się przestraszy 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:42. |