![]() |
Kolejne przerwy w działaniu serwerów.
Dzisiaj rano między godzina 11:30 a 13:30 CipSoft wyłączył wszystkie światy oraz strone www.tibia.com w celu przeprowadzenia potrzebnych prac na serwerach.
Prace oczywiście się przedłużyły - miały trwać 90 minut a trwały 120, ale do tego gracze zdążyli się już chyba przyzwyczaić ;) Miejmy nadzieje, że te ciągłe prace na serwerach przyniosą wreszcie skutki i gracze poznają Tibie bez lagów :) |
Założę się że usunąłeś temat, który zrobił użytkownik forum. Po co wałkujesz ten temat od nowa? :S. Wystarczyło poprawić stylistyke, ortografię, interpunkcję tamtego tematu.
@edit Warto dodać że tamten temat miał bodajże 4-5 stron. @down Dobra, zgadzam się z Tobą. |
Tak usunalem tamten temat bo uzytkownik, ktory go napisal nie powinien napisac tego newsa. Zaden uzytkownik nie moze pisac newsa, tylko moderatorzy moga. Tamten news znalazl sie przez przypadek w wyniku pewnego bledu ;)
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Wiec postanowilem wywalic. |
Serwy
dla mnie wyłączenie Serwerów nie miało znaczenia bo i tak byłem w szkole a co do lagów jest to przyczyna połączenia
|
Cytuj:
A tak pozatym jeśli tylko moderatorzy mogą pisac newsy to dlaczego niezrobicie takiego zakazu dla zwykłych użytkowników?? przecierz ztego wynika że tażdy może pisać co chce!! |
Cytuj:
[użytkownicy NIE mogą zakładać nowych tematów w niusach. |
jakie dziadostwo teraz! po jakims czasie wyskakuje ze czas logowania sie skończyl
|
Heh fajnie że Cipsoft coś próbuje zrobić by nie było tych lagów.
|
Sorry ale zamieściłem wczoraj albo nawet dziś temat o wyłączeniu serwerów nie umiem go znaleść?POco napisaliście to jeszcze raz?
|
no cóż po tych pracach na Galanie są jeszcze wieksze lagi
|
Hmm.... kurde serwery wylaczone a ja po lekcjach bo my nie mieli przyszlem do domku i myslalem ze se pokram a ty nic wylonczyli serwer:(
|
Lagi se poszły
Nie miałem lagów od jakiś 2 miesięcy, najwyzej kick raz na 2 dni z powodu braku połączenia LAN-.- (zwykne na huntah). Kiedyś to była tragedia z lagami, a tera nawet po południu, wieczorem.. no i rano i w nocy też... 0 lagów:D Jedyny minus jak jest dużo ludzi to że zabierają potwory i loot(n00by-_-)
|
Lipa!!!!!!
Jaka lipa że te serwery akurat dzisiaj sie wylaczyly :( akurat mam wolne i chcialem sobie pograc, a tu...sami wiecie ;( ale moze zrobia cos z lagami. kto wie...
|
kupcie se novego kompa a nie gadacie ze lagi sa to macie pewnie jakies kompy z przed 10lat to sie niedziwie ze navet tibia wam sie tnie ja mam loncze 128neo i jakos niemam wcale lagów
|
znowu niedziała:/
Około 18:20 wystąpił mi błąd serwera z tego co wiem to chyba znowu wyłączyli serwer :/ chyba, że mi się tibia wali ale przeinstalowałem ją i znowu mi ten błąd wyskoczył co się dzieje :( ja chce grać :D
|
@corp por
Sprawdź czy masz prond w mieszkaniu. Moze ci wyłąćzyli za niepłacenie rachynku (A jakiej odpowiedzi się spodziewałeś, nawet nie podająć natury błędu??) @FilipYo Moc przeliczeniowa kompa nie ma nic do rzeczy z płynnością wymiany danych. Liczy się przedeszystkim przepustowość naszego łącza i jego aktuale obciążenie. |
1. Edytuj posty
2. Wpisz "connection timeout" w szukaj i będziedsz miał. ten problem był poruszany wiele razy. Jak zaradzić temu-załatw sobie leprze łącze. |
Wątpię w to aby lagi w Tibi skończyły się na zawsze, ponieważ lagi są przyczyną słabego łącza użytkownika, a nie serwerów na Tibi, przynajmnie tak mi sie wydaje ;)
|
z tego co wiem to tylko n00by podaja acc number i pass do swojego konta na innej stronie niz www.tibia.com. jak gracz z 53 levelem!!! moze wchodzic na takie strony i dawac hasla??????????
btw. ja tylko dzis mialem lagi 30 min |
@up: odpowiedz jest prosta...
pewnie kupil to konto i szpanuje jaki to on nie jest kosior ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:48. |