![]() |
ChciałbyM Przeprowadzić Sugestię miedzy najlepszymi grafikami..
Witam..
Jesteśmy wszyscy Rodakami więc powinniśmy sobie pomagać :). Chyba że ktoś jest murzyn :P. Chciałbym żeby w tym temacie ja albo młodzi lub zaangażowani graficy dawali prace (ale szczególnie ja..) i żeby wiedzieli jakie są plusy i minusy tej broni lub pancerza. Ja zacznę Shanheavel (Chyba dobzre napisałem z pamięci :]). Mam pytanie czy to jest realne zacieniowanie ostzra? http://img89.exs.cx/img89/2418/shanamicz3dv.png P.S WYOBRAŻAŁEM SOBIE ŚWIATŁO I TO NARYSOWAŁEM? |
Hmm...
Nie do konca rozumiem idee zakladania takiego tematu... do tego typu rzeczy jest temat 'pierwsze grafiki' no ale niech ci bedzie... Miecz jest taki sobie... cieniowania nie widac... dopiero przy powiekszeniu... kolory sa zbyt jednolite, przez co cieniowanie staje sie niewidoczne, a ostrze wydaje sie byc plaskie.... rekojesc nie wyszla ci za to kompletnie... kierunek padania swiatla na nia jest odwrotny do tego na ostrzu, i jest ona jakas nieksztaltna... zwlaszcza jej dolna czesc... Porady: Uzywaj wiecej kolorow, tak zeby prawa strona ostrza byla ciemniejsza, badz konsekwentny w cieniowaniu- jezeli swiatlo pada z lewej strony ostrza, to pada tez z lewej strony rekojesci. I popracuj jeszcze nad ksztaltem, bo rekojesc w dolnej czesci jest zdecydowanie zbyt gruba, i jakas nieksztaltna, ale to chyba przez przesuniecie grafiki w o 1 pixel w dol... |
Dzięki Gtyk właśnie poprawiam ten miecz...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:51. |