![]() |
Pytanie o DarkEden
Jesli mozna by bylo to prosze wymienic wszyskie miasta w DarkEdek i wszyskie rzeczy takie jak motory i w razie czego ile co kosztuje i waluta prosze wymiencie to
|
takkk i coś jeszcze pan sobie życzy?
myślisz że komuś się będzie chciało? chyba że gdzieś już napisane i ci to przelepi tu... a jak chcesz oblookać te rzeczy to patrz: http://en.darkeden.com |
Ej dobra
Ale to jest platne? i czy to normalne ze po sciaganiu jeszcze cos musi skopiowac?
|
Patrz na temat do tego przeznaczony.
I jeszcze raz przekręcisz nazwę to ci coś zrobię. I to wcale przyjemne nie będzie! |
W temacie o DarkEden jest wszystko wyjaśnione. I kurde nie pisz DarkEdek bo to DarkEden.
PS. Zobacz swój podpis. Wiesz co oznacza słowo lol? Jeżeli nie wiesz to ci powiem: Lol oznacza Lots of laughty (czy jakoś tak..) co oznacza "kupa śmiechu". Stwierdzenie jesteś lolem raczej nie jest poprawne. |
gra darmowa, pobierasz grę, patcha i możesz grać. Dwie rasy kilka miast, motory, nietoperze, pistolety, czary. Naprawdę warto zagrać.
PS. Chyba powinienem cię zjechać za to DarkEvek szczególnie że jeszcze tego nie poprawiłeś! ale jakoś nie mam sił |
Thyyyy
Moge wiedziec jaki patch? i dlaczego instalka mi sie wiesza??
|
Anclen a ciebie za DarkEvek
|
heh Berburio masz racje takich to odrazu na odstrzał a co do naszej rozmowy w innym temacie to myśle że to nie ma sensu ponieważ ani ja ani moja siostra z SH już nie korzystamy bo wiem jakie to jest gówno ! więc ja bym proponował rozejm :P
|
hmmmm... musze to zobaczyć 8o zobaczymy się za pare godzin w grze kk?:) jak chcesz pogadać to napisz do mnie na gg...
|
Cytuj:
hehe mogę napisać ale jak zmienisz status dla znajomych bo jak Cię mam na liście to wyświetla niedostępnego :P a jak coś to na mój napisz 8792583 |
Co To te DarkEden?
co to jest <i'm newbie> CO TO DARKEDEN WYTŁUMACZCIE MI!!! (JAK COŚ TO CYTUJCIE MOJĄ WypowiEDZ!)
|
www.DarkEden.Hepi.pl ! moje forum !
dla poczatkujacych i zaawansowanych ! DarkEden FS ! najlepszy server DarkEden ! duzo polakow okolo z 40 osob !!! jest polski clan ! i duzo sie tam dzieje ! widze ze na tym forum nie macie DarkEden FS ! u mnie je znajdziecie ! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:05. |