![]() |
Stroje PACC
Mam problem poniewaz chcialbym zmienic przy uzyciu tibia.spr ubranka facc na ten ktory maja Pacc ten z mieczem :/ niestety nie wiem skad je sciagnac prosze o pomoc wiem ze nikt tego w grze nie bedzie widziec ale mi zalezy :)
|
wszystkie ubranka (facc, pacc) są w pliku tibia.spr.... wystarczy je zamienić nazwami...
|
O! A to ciekawe :) Nie wiedziałem, że można tak zrobić dlatego jeśli to legalne :) prosiłbym o wyjaśnienie krok po kroku jak zmienić ten strój ;)
|
Najpierw ściągnij sobie edytor tibia.spr, potem (tak jak mówił Shinjix) znajdź plik ze strojem facc i pacc, zamień nazwami i już :)
|
Albo użyj Magic buttonu "Szukaj". Było już kilka tematów o tym z najróżniejszymi sposobami.
Btw. Tylko ty widzisz siebie jak pacca, nikt inny, pozatym to jest nielegalne ;). Ale się tlyko zastanawiam jak można by cię wykryć... |
możesz też jeżeli nie boisz się keyloggerów ściągnąć z kądś tibie ngg tam jest funkcja cameleon i możesz się zamienić w co chcesz nawet w pacca
p.s sam tego gówna nie używam ale mój znajomy tak dlatego to wiem |
pacc
Mozna sie zamienic poprzez tibie gg we wszystkie potwory i postacie wystepujące w grze (np. demon DL, GS itp) ale co to za frajda jak tylko ty to widzisz i nikt inny
Steel Birthblade Paladin :lucznik: Azura |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:11. |