Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Hakerzy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=29320)

skwiera 15-03-2005 11:52

Hakerzy

Po rookgardzie (i być może innych miastach) chodzi koleś ktury rozdaje linki na stronę www.tibia-polska.go.pl mówiąc że jeśli wpisze sie tam swoje haslo i numer to dostanie sie premium account za darmo. Jest nieprawda o czym przekonałem się dziś na własnej skórze. Jaskieś pięć dni temu wszedłem na podaną wyżej stronkę i wpisałem to co należało. Cieszyłem się jak głupi że będe mieć PA za friko gdy dzisiaj spotkałem ludzika kturego miałem na tamtym koncie. Linki rozdają między innymi:
-Witualny Seks
-Drachol Knight of Inferna
-i być może inni
Za nic na świecie nie wchdź na tę stronkę bo spotka cię tylko i wyłącznie rozczarowanie.

Devx 15-03-2005 12:01

Nie podawe się acc nikomu człowieku pomyśl przeciesz nikt za darmo nie da ci PACCA oni tylko szukają takich jak ty

Marcin'Niszczyciel 15-03-2005 12:05

Szczerze moge powiedziec ze jestes naiwniakiem
takie banaly podaj pasy masz pacca albo podaj pasy bedziesz mial zaje eq takie nooby tylko oszukuja ja podalem pasy kumplowi z rl i głupek chcial sie na takie cos nabrac ale szybko odhakowalem postac pozdro B)

Bosunio 15-03-2005 12:22

X( Mówiłem mu żeby nie podawał acc ale nie posłuchał i jeszcze mi napisał adres stronki na GG :D :cup: X(

Magical Trevor 15-03-2005 12:23

Nigdy nie wchodźcie na takie strony bo to sami oszuści (do newbie to :D). Nie wchodźcie na żadne strony,na których trzeba podawać pasy i acc numbery. Jeżeli ktoś reklamuje jakąś stronę na TRADE to nie wchodźcie chyba, że ktoś reklamuje np. jakąś auckję na allegro no to wiadomo jaki adres będzie, ale nigdy nie dawajcie się nabrać na takie głupoty. Ostatnio spotkałem taki przypadek, że ktoś wysyłał listy do depotów playerom i pisało, że złamał jakąś zasadę regulaminu i był link podany i proszono, aby wejść na podaną stronę, zalogować się i przeczytać regulamin. To jest hack jak ja *******e. Nie wchodźcie na takie strony.

marcin9332 15-02-2008 21:59

mnie tez dzis zhakowali gosciu pisal ze zapisze mnie do gildii i dal mi link i powiedzial zebym go potwierdzil i bede w tej gildii jak wrocilem ze szkoly probowalem sie zalogowac ale to nie przynosilo zadnych skutkow wiec wszedlem na www.tibia.com i tam mi sie udalo odzyskac postac. strzezcie sie przed:
- Princes of Heaven (to on mnie tak urzadzil) zdazyli mnie 2 razy dednac i zabrac sporo kasy i rzeczy

Knight Simon Dark lord 16-02-2008 01:41

Byłoby by mniej hacków gdyby 3/4 Tibijczyków używało "musku".Czy wy myślicie że można dostać coś za darmo oprócz po ryju w rl (i to nie bardzo bo czasami kroją :P) używajcie jakże cenego mięśnia jakim jest Mózg (tak tak to co masz w głowie ^^) i jak Ci na stronie Tibii pisze " nie wpisywać passów nigdzie poza grą i oficjalną stroną" to czemu i tak wchodzicie i wpisujecie??Szkoda gadać bo wiem że od groma ludzi się jeszcze pojawi z tematami "shackowali mi leder seta bo wszedlem na strone www.chcetwojegopejtsetatylkodajpassy.pl bo pisali rze dostane super eku"Ale może ktoś to przeczyta i zrozumie.

LoluU$ 16-02-2008 01:49

J****E arch(h)eologi :|||| weez...
@bez offtop
hacker to hacker

Donas 16-02-2008 02:56

Nie dość, że takich tematów są tysiące, to jeszcze nie ocenzurowałeś linku. Gratulacje.

Avallach 16-02-2008 10:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knight Simon Dark lord (Post 1902268)
Byłoby by mniej hacków gdyby 3/4 Tibijczyków używało "musku".Czy wy myślicie że można dostać coś za darmo oprócz po ryju w rl (i to nie bardzo bo czasami kroją :P) używajcie jakże cenego mięśnia jakim jest Mózg (tak tak to co masz w głowie ^^) i jak Ci na stronie Tibii pisze " nie wpisywać passów nigdzie poza grą i oficjalną stroną" to czemu i tak wchodzicie i wpisujecie??Szkoda gadać bo wiem że od groma ludzi się jeszcze pojawi z tematami "shackowali mi leder seta bo wszedlem na strone www.chcetwojegopejtsetatylkodajpassy.pl bo pisali rze dostane super eku"Ale może ktoś to przeczyta i zrozumie.

1. Gdybyś 3/4 tibijczykow uzywalo "musku" to nie bylo by tyle odkopanych tematow.
2. "Musk" to nie mięsień
3. No jak od groma ludzi to pisze to po co przypominasz gosciowi ktorego hakneli 3 lata temu?

Salarigoth 16-02-2008 10:10

@2up
i co z tego chociaż kolega nie chce zeby takiego gnoja jak ty z chakowali bo skad mam wiedziec ze ty na takei cos sie nie nabierzesz? Btw zawsze jak sie gra w swoje pierwsze MMORPG wpada sie w glupi chak .

Boss'iarz 16-02-2008 10:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knight Simon Dark lord (Post 1902268)

LINK NIE DZIAŁA :( I CO NIE BEDE MIAŁ PACCA :(?? PLZ NAPRAW STRONE :(

mozqito92 16-02-2008 11:59

Omg Nastepne nooby probuje zawojowac swiat noobow XD Zal

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:25.