![]() |
co jest nie tak
Ten post jest adresowany głównie do modkow. Zaniepokoiło mnie to, że niektóre posty ( w tym moje) są kasowane przy podaniem głupiego powodu.
Np znalazły sie takie powody jak: -.-, Jak będziesz starszy będziesz miał większe problemy, Gdzie expic ze skilami xx/xx, : a morze morze?. Są to tylko niektóre glupie powody. Myśle, że niektóre posty są kasowane tylko, dlatego ze modki mają uprzedzenia albo się nudzą. Jeśli jednak sa kasowane, bo łamia regulamin to prośilbym o podanie sensownego powodu. Może ktoś czytał mojego posta o : noob creature. Dostałem za niego 3 punkty karne nie wiadomo dla czego. |
nie czytałem twojego posta o noob creature, ale dlaczego takie dziwne powody?? Dziwisz się?? Gdybyś miał codziennie 50 razy wypisywać jako powód kasacji tematu "użyj przycisku szukaj" to chyba też byś się znudził i dodał trochę własnej inwencji twórczej (jeśli takową posiadasz)
|
wiesz tylko ze niektore posty byly calkiem normalne a sa skasowane nie wiadomo dlaczego -.- ten pewnie tez bedzie skasowany -.- a po za tym to pisanie 50 razy szukaj jest obowiazkiem modkow a jak im sie nie chce to niech zrezygnuja z tego obowiazku.
|
Calkiem normalne z twojego pkt widzena ale nie moda. Moze temat byl wczesniej, moza zlamales regulamin moze cosik innego. Nie wazne.
W sumie powod skasowania tez jest nie wazny. Bo jesli temat byl skasowany byl ku temu powod. Inaczej zostalby "tylko" zamkniety. (jesli bylby choc troszke sensowny) Po drugie mod nie ma obowiazku pisania za co skasowal temat;) Demokracja |
ta demokracja -.- tu sie jakis komunizm szerzy -.-
|
dlatego, ze kasuja TWOJ temat??
Zabawny jestes. Placzesz jak male dzieciatko a wystarczylo napisac PW do moda i pewnie dostalbys odpowiedz czemu skasowal ci temat. A o czym byl wogole ten Noob Creature?? O kreowaniu nooba?? Bo jak tak to juz znasz powod;) |
Oni nie kasuja bez powodu tępy czlowieku, poprostu nie przeczytales regulaminu tego forum i teraz uwazasz ze to jest nie sprawiedliwe.
|
ech niech ja sie dowiem jak ignore dawac bedziesz pierwszy na liscie -.- a po za tym to nie jest miejsce na pisanie ze ja placze i ublizanie mi do tego sa inne rzeczy a jesli ci sie nie podoba moj post to zglos do modka i tyle -.-
|
Cytuj:
|
sam jestes tepy -.- no comment
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
mam cie w dupie i mozesz mi dac bana
|
Cytuj:
Hmm.... Ale kiedy ty naprawde płaczesz. Niejednemu userowi sasowano temat i co... widzisz tutaj gdzies podobne tematy, bo ja niezabardzo (no twoj jedyny) I jeszcze jedno: gdzie ci ublizylem?? edit: @up: milo bylo cie poznac:) Szkoda, ze tak krotko pogadalismy.... Szkoda tylko, ze w podpisie masz takie piekne rzeczy, ale nijak sie do nich nie stosujesz.... |
Cytuj:
Pozwole sobie przytoczyc slowa Raynolda, ktorymi Cie ostrzegl, zapewne za jeden z tych Twoich 'sensownych' tematow: Cytuj:
|
gdyby to byla tibia to miał byś ignore -.-
|
a do ciebie magus ze jestes dupkiem i tyle a w twoim wieku zamiast latac po tibi wzialbym sie za studia ( obys nie zdal)
|
ło jesu... daj mi ignora poprotu nie czytajac moich postow...
lol :evul: 8o :evul: :cup: 8o :] :] :] |
aha magus podobno miales mi dac bana
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:27. |