![]() |
Kto gra na Inferni??
Mam taka proĽbe kto gra na inferni i ma lvl do 20 to plx niech napisze
(ja)knight lvl9 mlvl2 skile 40+/40+ nick Marcin'Niszczyciel |
Mogłes chociaż powidzieć czy ten kolega ma być do protekcji czy czegos innego, bo je¶li tylko do poznania się z jakim¶ wyższym lv, to:
SzUkAm FrIeNdSa Na PyThErZe!!!!!! piszcie do mnie bo potrzebuje koleguff, nikt mnie nie lubi plx plx plx plx szukam qumpli plx plx plx plx mam nadzieję, że zrozumiałe¶.......... O ile sie nie mylę, to nie ten dział........Tyle odemnie. C`ya! |
Koledzy plxxxxxxx!!1!!11!1!!! -.-
|
omagad czy wy musicie na wszystkich wjezdzac? jak nie gracie na Infernie to morda i tyle o.o Moze on poprostu szuka kolege bo w 2 razniej na pvp-e, jak zauwazyliscie nei szuka high lvli do protca...
Ja przez taki temat poznalem sie z Blidn Guardian`em z forum i gralismy razem na dolerze, pozniej przeszedlem na jego glowny server [calmera] i dlugo razem gralismy.. Teraz choc skonczylismy z Tibia nadal rozmawiamy... |
Ja mam 13 level jedn± z moich postaci (Rutek-Polaczek :D(no co?? fajne pseudo :D)) Jeżeli chcesz zapoznam cie z kolegami z wyższymi levelami. Niestety ja już skończyłem z Infern± ale ci ich przedstawić chyba będe mógł.
|
jak ci nie przeszkadza to ja mam 26 lev i mieszkam w carlin name to Andariel palek jak chcesz to sie odezwij
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:46. |