![]() |
Zobaczcie !!!!!!!!!
Muj kolega polozyl sie na uszku ja go kicknolem wyzucilo go z domq a na luzku dalej spal jak widzicie na screena jak to mozliwe?
http://bary_tibia.webpark.pl/screen0014.jpg |
Kto pierwszy ??
|
eee....eee
aha rozumiem kolega to Vegeta i gra w dragon ball a ty nie mozesz zasnac? nie rozumiem opowiedz to dokaldnie i wez 2 glebokie oddechy
|
Twix, lubisz robić 2 rzeczy na raz? xD
|
to jest stary trick... nie bede mowil jak go zrobic..
|
@up
Przeciez juz jest powiedziane jak to zrobic ........ No to chyab trohe logiczne nie ? ;p jak wyrzucasz kogos z domku(a ten akurat spi) to jego cialo nei zniknie z lozka ;]--w kazdym razie nie powinno(nie nalezy budzic spiących ;p) |
Mozna tez zrobic tzn reloga (ctrl+g i enter) jak tylko jestesmy 1 kratke przed wyrem ... wtedy nawet mozemy zobaczyc jak jeden X sie kladzie a drugi taki sam X stoi obok lozka :D )
X = np. Twoj nick |
Tengo triku po update sie nie da zrobić już ,wystarczyło połozyć się do łóżka i szybko zalogować (przynajmniej mojemu koledze tak wychodziło ) ...kiedyś na danubii Karwa spał w bodajże 2-3 domkach i był online ..;)
|
kolopot apropo run
mam problem jeste druidenm i nie wieem ujak sie runy robi. 8o :( :p
|
Cytuj:
@topic Te zdjęcie musiało być przed updatem zrobione bo jeszcze szło takie coś skombinowac. Teraz nie da rady. |
to fota ze wczoraj...... nie przed ubdate możecie mi wierzyc dlatego sie zdziwilem (muj nick to Aquisitor) !
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:49. |