![]() |
KOPALNIE KRASNALÓW !!!!!
Cześć !!!!!! Chciałbym się dowiezieć gdzie są kpolanie krasnalów, bo szukałem ale ich nie znalzłęm. Mile widziany rysuenk kopalni, ktory prowadzi do niej. :]
|
Kopalnie są koło Kazz (na mapie takie czerwone kwadraciki
|
Tutaj masz zaznaczone osławione kopalnie ;)
http://student.agh.edu.pl/~milinski/kopalnie.jpg |
Jest jeszcze 6 kopalnia.
Na zachód od tych leżących najniżej |
O! Zawsze słyszałem tylko o 5 kopalniach, to nawet nie szukałem szóstej; ale zaintrygowałeś mnie i w najbliższym czasie postaram się zwiedzić tamte tereny. Czego się można spodziewać? Mniej więcej tego samego, co w pozostałych?
|
Oho skorzystam z tego tematu i pozwole sie spytac(temat pyta o cos podobnego:)): jak sie wchodzi do kazo? Na tym twoim screenie ono jest otoczone gorami wiec pewnie trzeba isc ktoras kopalnia-ktora?Zaznacz plz na screenie bo chce sie przeniesc do kazo zeby miec blizej do tych kopalni:P
|
Przez kopalnie raczej się tam nie dostaniesz. Wejdź od góry do The Big Old One i gdzieś na środku skręć w lewo. Dokładnej drogi Ci nie podam, ale trzeba pokręcić się jaksiniami-zawijasami, by pójść do Kazo.
|
Kolo tych dwoch kopalni na samej gorze jest taki zolty "-".Widzisz?Taka zolta kreska ("-").Tam jest wejscie poziom wyzej, potem schodzisz nizej i jestes kolo wejscia do kaz! :D
|
Nikt nie powiedział, że w kazz też są kopalnie z dwarfami.
|
a mowiac o kopalniach to gdy zwiedzalem bodajze 2 to na samym dole byly zamkniete drzwi z guardami i soldierami.I tam trzeba klucza ale czytalem gdzies na forum ze sa tam gdzies drzwi ktore mozna bez klucza.Czy istenija takie drzwi???
|
Cytuj:
Co prawda jest to temat ze zdjęciami, ale jest tam napisane, któe drzwi można otworzyć bez klucza. |
hę?
Zwiedziłem głębokie zakątki kopalni, ale na nic takiego nie natrafiłem. W jednym miejscu jest bramka doświadczenia, ale więcej o niej nie powiem, bo to jest quest, a o questach nie rozmawiamy.
|
@Master magi: jest miejsce, gdzie są guardy i soldiery i trzeba klucza. Natomiast nie przypominam sobie (czyt: jestem prawie pewny), żeby były gdzieś drzwi bez klucza. Chociaż tak po prawdzie są takie drzwi ( w dwóch miejscach), przez które można przejść bez klucza, ale za to niedogodnością jest to, że przez jedne możesz przejść mając xy lev, a przez drugie mając xz lev (żeby już nikt się nie przyczepił, że daję wskazówki do questów :P )
@eerion: zwiedziłem tą szóstą jaskinię, no i niestety, zaliczyłem deada. Jeśli też tam byłeś, to wiesz, o jakim miejscu mówię ;) (wsk: mogłem przejść przez drzwi) EDIT: długo się męczyłem z tym postem, bo w międzyczasie gram w Tibię, i nie zauważyłem, że doszły dwa nowe posty, no ale w treści tego już nic zmieniał nie będę) |
Cytuj:
1: to nie jest "sam dół", najgłębsza kopalnia ma 7 poziomów 2: można je otworzyć kluczem 3802 (specjalnie sprawdzałem w regulaminie czy podanie numeru klucza nie jest zakazane i w momencie pisania posta tylko podanie lokalizacji było :P) |
W tej drugiej na polnoc kopalnii po 1) jest tam taki gosciu nie pamietam jak sie nazywa ale co on sprzedaje??
2)co jest na 2 poziomie?? Cytuj:
|
1. Nazywa się Durin. Nic nie sprzedaje, z tego co się orientuję.
2. W kopalniach jest mniej więcej taki podział: I i II poziom: dwarfy, roty, posion spidery III poziom: dwarfy, roty, poison spidery, dochodzą soldiery IV poziom: dwarfy i roty rzadziej, soldiery, sporadycznie pojedyncze guardy V poziom: zasadniczo guardy, towarzyszą im soldiery, zdarzają się slimy w niektórych jaskiniach VI - VII poziom: guardy all around :) plus slimy w jaskiniach dla wtajemniczonych :P. Na VII poziomie w jednej z jaskiń są jeszcze gsy... :P W jednej jaskini można zejść do VIII poziomu, ale tam nic nie ma... |
ehh raynold.
Za daleko łazisz. Mniej więcej to miejsce kojarze Byłem tma z kumplami jeszcze na liberze. o ile pamiętam dokładnie to my szliścmy przez drzwi :D |
Cytuj:
|
Poszlem sprawdzic i nie nazywa sie ten gosciu Durin (dwarfy mowia "Hail Durin" ) tylko Burdrik, wiec po co on jest??
|
Ech, sorki za wprowadzenie w błąd. Głupio mi :P Skojarzyło mi się z okrzykami krasnali "Hail Durin!" ;) Oczywiście, Budrik. Nie można u niego nic sprzedać/kupić. Próbowałem z nim gadać długo, różne informacje z niego wyciągać, ale się trochę zniechęciłem. Jest strasznie mało rozmowny :/ Ale po coś on tam jest, więc jak będę akurat miał humor, to spróbuję go dłużej pomęczyć ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:32. |